Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua – pareri si review

0
671

Nu este deloc usor sa alegi cea mai buna combina frogorifica si de aceea trebuie sa aloci timpul necesar pentru a studia toate catactersiticile necesare care sunt esentiale pentru ca alegerea ta sa fie cea corecta.O combina frigorifica este un aparat electrocasnic esential gospodariei tale si trebuie ales cu atentie pentru ca trebuie sa reziste bine in timp. Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8101 W Aqua, este cea buna.

Clasa energetica

Acest produs dispune de cea eficienta clasa energetica. Cu clasa A+ de energie, acest aparat Whirlpool iti va permite sa te bucuri atat de performanta dorita cat si de un consum excelent de energie.Consumul energetic anual este de 311kWh/an.

Caractersitici generale

Combina frigorifica Whirlpool BSNF are un design clasic alb, si se integreaza perfect in orice tip de bucatarie. Pentru a asigura o ventilare adecvata, lasati un spatiu liber atat in partile laterale ale aparatului, cat si deasupra acestuia. Amplasati aparatul la o distanta de cel putin 50 mm de perete. O distanta mai mica va determina cresterea consumului de energie a produsului. Dimensiunile acestei combine sunt: inaltime 188.5cm, latime59.5cm si adancime65.5cm. Frigiderul este in partea de sus cu un volum de 222l, iar congelatorul in partea de jos cu o capacitate de 97l. Deschiderea usilor este in mod standard pe partea dreapta. Manerul este incorporat. Zgomotul emis de combina este de 42dB, este foarte silentios.

Frigiderul are un numar de 4 rafturi, din sticla. Rafturiile fiind din sticla pot fi curatate foarte usor, folosind doar o laveta umeda. Dezghetarea frigiderului este complet automata.

Congelatorul are un numar de 3 compartimente, iar capacitatea de congelare este de 4kg/24h. Sistemul de dezghetare este automat.

Functii tehnice

6th Sense, aceasta functie permite obtinerea rapida a unor conditii optime de pastrare (in ceea ce priveste temperatura si umiditatea) in interiorul aparatului, pana la 30% economie de energie. Datorita tehnologiei al 6-lea simt temperatura este monitorizata atent pentru a pastra alimentele in cea mai buna stare. Aceasta functie se activeaza in mod automat.

Sistemul No Frost, prezenta picaturilor de apa pe peretele posterior intern al compartimentului frigider indica desfasurarea fazei de dezghetare automata. Apa rezultata din dezghetare este directionata automat spre un orificiu de scurgere, apoi este colectata intr-un recipient din care se evapora.

Functia antibacteriana
are rolul de a elimina mirosurile neplacute din alimente. Aceasta functie impiedica formarea bacteriilor, iar alimentele raman proaspete mai mult timp.

Sertarul BigBox permite depozitarea pepenilor si a salatei, lasand in continuare loc pentru o gama variata de legume. Prin urmare incarcati frigiderul cu fructe si legume.

Daca temperatura este prea ridicata, frigiderul va incepe sa scoata un sunet de alerta, acest lucru se intampla de obicei cand usa frigiderului sta deschisa prea mult timp sau nu s-a inchis bine usa.

Iluminarea interioara iti asigura mediul ideal privind vizibilitatea produselor tale. Aceaste lampi utilizeaza mai putina electricitate decat cele conventionale.

Dozatorul de apa este un dispozitiv special pentru racirea si dozarea apei. Accesul este facil, dozatorul de apa fiind amplasat pe usa aparatului frigorific, in mijlocul acestuia.

Alarma de usa deschisa se activeaza cand usa ramane deschisa mai mult de 5 minute. Alarma este indicata prin aprinderea intermitenta a becului cu LED a usii.

Combina frigorifica are o autonomie de 24h, astfel nu trebuie sa va faceti griji asupra alimentelor, daca pana de curent dureaza.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here