Combina frigorifica Star-Light CC-265APP – pareri si review

0
558

O combina frigorifica buna este esentiala in casa ta, pentru depozitarea alimentelor la temperatura optima. Alegerea unui frigider reprezinta o achizitie pe o perioada mai lunga de timp, prin urmare trebuie sa te asiguri ca selectezi modelul ideal dintre cele mai bune combine frigorifice. Dimensiunea, capacitatea si design-ul sunt trei caracteristici ce tin in principal de stilul tau de viata si de necesitatea ta. In piata sunt modele ce au o capacitate pornind de la 150l si peste 300l. Pentru alegerea unui frigider performant, la un raport calitate-pret foarte bun va recomandam combina frigorifica Star-Light CC-265APP.

Clasa energetica

Avand in vedere ca frigiderul este un electorcasnic permanent in priza, majoritatea fac parte din clasa energetica de tip A. Aceasta combina frigorifica se incadreaza in clasa energetica A++, cea mai eficienta clasa. Consuma cu 20% mai putin fata de aparatele incadrate in aceeasi clasa(A). Consumul energetic este de 0.543kWh/24h, iar consumul anual este 197kWh/an.

Caracteristici generale

Designul nu este punctul forte al combinei frigorifice Star-Light. Aspectul sau este simplu cu manerele iesite in relief, totul de nuanta alb. Utilitatea capacitatii unui aparat frigorific este influentata de distributia si numarul sertarelor. Acest frigider are 4 rafturi in compartimentul superior si 3 sertare in cel inferior. Dimensiunile acestei combini frigorifice sunt de inaltime 175 cm, latime 55.1 cm si adancime 57.4 cm. Deschiderea usilor este in mod standard pe partea dreapta, insa ele sunt reversibile, pot fi fixate la dreapta sau la stanga pentru a se putea potrivi cu aspectul bucatariei. Nivelul de zgomot este de 38dB, foarte silentios.

Frigiderul are in componenta 4 rafturi acestea sunt din sticla, sunt flexibile, le puteti ridica/cobora pana la inaltimea ideala pentru a putea depozita inclusiv vasele mai inalte. Compartimentul de legume/fructe este in partea de jos a frigiderului, transparent, astfel puteti vedea mai bine alimentele. Usa are un numar de 4 suporturi, din plastic, reglabile, astfel incat sa se potriveasca sticlelor, cutiilor dar si a altor articole de orice dimensiuni, pentru a te bucura la maxim de spatiul de depozitare. Volumul frigiderului este de 195l. Sistemul de dezghetare este automat.

Congelatorul are un volum de 90l. Este prevazut cu 3 compartimente inchise, in care puteti depozita alimentele separat, in functie de originea lor pentru a nu-si modifica aroma si mirosul. Capacitatea de congelare este de 3.5kg/24h. Sistemul de dezhetare este manual, un mic dezavantaj.

Functii tehnice

Frigiderul este cu iluminare interioara, pentru o vizualizare cat mai buna a produselor. Termostatul este reglabil, astfel puteti regla temperatura in functie de capacitatea de produse aflate sau in functie de perioada anotimpurilor(iarna,vara).

Aceasta combina frigorifica este o optiune de luat in calcul pentru persoanele ce doresc un aparat frigorific la un pret destul de mic, indiferent pentru cine doresc sa il achizitioneze. Isi face treaba bine, astfel ca alimentele vor fi in maxima siguranta. Sistemul No Frost se regaseste doar la nivelul frigiderului, astfel la nivelul congelatorul dezghetarea va trebui facuta manual. Aparatele frigorifice clasice au ca sistem de racire un compresor iar agentul de racire este R600a.

Clientii au fost multumiti de combina si sustin ca isi face treaba asa cum garanteaza, fiind total silentioasa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here