Combina frigorifică Samsung RB31FERNDB

0
880
Combina frigorifica Samsung RB31FERNDB, 310 l

Cel mai curat loc din casa noastră ar trebui să fie frigiderul deoarece aici sunt depozitate mâncărurile, alimentele nepreparate și băuturile.

Un frigider potrivit pentru persoanele pretențioase, cu un design modern, ideal pentru bucătării cu electrocasnice incorporabile este combina frigorifică Samsung RB31FERNDB. Cu o capacitate de 310 litri și exterior negru, sobru dar elegant totodată, această combină frigorifică este prevăzută cu o tehnologie de ultimă generație: No Frost! Singurul dezavantaj este faptul că exteriorul frigiderului este un magnet pentru amprente, dar se curăță destul de ușor.

În cazul în care ți s-a întâmplat să lași ușa deschisă la vechiul frigider trebuie să știi că Samsung RB31FERNDB te atenționează deoarece este prevăzut cu un sistem de avertizare.

Clasă energetică și zgomot

Combina frigorifică Samsung RB31FERNDB se încadrează într-o clasă energetică economică și eficientă – clasa A+. Este recomandat ca toate electrocasnicele noastre, în special cele utilizate des, să se încadreze într-o clasă energetică performantă.

Zgomotul maxim emis este de 39 de decibeli. Compresorul combinei frigorifice are 7 viteze reglabile pentru a corespunde diverselor cerințe de răcire.

Combina frigorifică Samsung RB31FERNDB are roți în partea din spate și piciorușe în partea din față pentru un echilibru perfect și mutare ușoară.

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDB, 310 l interior Combina frigorifica Samsung RB31FERNDB, 310 l lateral Combina frigorifica Samsung RB31FERNDB, 310 l interior lateral

Caracteristici generale Samsung RB31FERNDB 310 litri

În partea de sus este poziționat frigiderul, iar în partea de jos se situează congelatorul combinei frigorifice. Dimensiunile acesteia sunt 185 (înălțime) x 59.5 (lățime) x 66.8 (adâncime) centimetri și cântărește 65 de kilograme.  Mânerele sunt incorporate, amplasate cu deschidere pe partea dreaptă, dar sunt reversibile. În ceea ce privește frigiderul, acesta are o capacitate de 212 litri și 3 rafturi.

Pe rafturile de sticlă securizată poți așeza fără probleme recipientele cu mâncare preparată, produse proaspete sau alimente care urmează să fie preparate. Ușa este dotată cu 4 suporturi deosebit de utile. Brânzeturile, untul, fructele și legumele vor fi depozitate separat în suporturile speciale.

Dintre cele 3 rafturi unul este prevăzut cu glisare ușoară – Easy Slide – pentru a înceta cursele după alimentele așezate în spate. Așadar, după achiziționarea combine frigorifice Samsung RB31FERNDB, nu veți mai strivi glazura prăjiturii preferate și nici nu vă veți mai chinui să debarasați un raft întreg pentru ultimul produs așezat pe el.

Dacă vă doriți un frigider cu un raft mult mai adânc față de cele de la frigiderele convenționale, această combină este alegerea potrivită. Raftul Big Guard este dedicat depozitării recipientelor de lapte sau suc pe ușă, alături de 2 rânduri de doze și sticle. Beneficiați și de suport pentru ouă, sticle și gheață.

No Frost

Sistemul de răcire al frigiderului este de tip No Frost, tehnologie specifică aparatelor frigorifice de la Samsung. Cu ajutorul acestei tehnologii de ultimă oră, în toate punctele frigiderului se menține temperatura constantă. Astfel se evită alterarea alimentelor perisabile, dar și formarea sau acumularea gheții.

https://youtu.be/X-ljnl7N_n8

Pentru a putea lua alimentele din frigider noaptea fără să aprindeți becul deoarece LED-ul interior luminează interiorul întregului frigider astfel încât să puteți vedea clar alimentele. Ușa va fi ținută deschisă un timp foarte scurt, iar în acest fel economisiți energie. Chiar dacă combinele frigorifice prevăzute cu sistem No Frost sunt o idee mai scumpe și mai zgomotoase, economisiți energie și nu trebuie să o dezghețați foarte des.

Pe partea exterioară a ușii se găsește panoul de control format din 2 butoane ce controlează temperaturile de la frigider și de la congelator.

Congelatorul are o capacitate netă de 98 de litri. Acesta este compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi. Atunci când puneți alimente proaspete în congelator, aveți grijă să nu le atingă pe cele deja congelate.

În plus, beneficiați de un sertar cu deschidere completă numit Full Open Box. Cu ajutorul acestuia se ușurează organizarea și scoaterea produselor.

Combina frigorifice Samsung RB31FERNDB este ideală pentru bucătării moderne și chiar dacă arată ca un magnet pentru amprente să știți că se curăță ușor și rapid. Capacitatea se potrivește atât celor singuri cât și familiilor. Cu ajutorul tehnologiei No Frost veți economisi energie și timp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here