Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA – pareri si review

0
767

Daca iti doresti un frigider sau un congelator mai bun, noile aparate vin cu multe caracteristici ce influenteaza decizia de cumparare. Totusi trebuie sa iei in considerare unde vrei sa pozitionezi aparatul si care este temperatura ambientala de acolo pentru ca nu toate aparatele frigorifice sunt adecvate tuturor temperaturilor. Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, este perfecta pentru dumneavoastra.

Clasa energetica a combinii frigorifice Samsung RB31FDRNDSA, 310l, Clasa A+

Aceasta combina frigorifica face parte din clasa energetica A+, unde A este o clasa economica. Garanteaza un consum de energie cu pana la 24% mai mic, fata de aparatele incadrate in clasa A. Consumul anual energetic este de 297 kWh/an

Caracteristici generale

Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA are un design exterior simplist dar totodata atractiv, de culoare argintiu. Aparatele incorporabile pot functiona foarte bine unul langa celalalt pentru ca sunt special concepute. Exista chiar coloane in care se incorporeaza atat un frigider cat si un cuptor, astfel aparatele sunt foarte bine izolate termic si nu afecteaza mobilierul. Dimensiuniile combinei frigorifice sunt 185cm(inaltime), 59.5cm(latime) si 66.8cm(adancime), relativ medii pentru o combina frigorifica. Deschiderea usilor este in mod standard pe partea dreapta, insa ele sunt reversiblie, astfel le puteti monta cum doriti. Manerul este incorporat. Combina frigorifica are o autonomie de 20h.

Aceasta combina dispune de LED, atat la exterior cat si la interior. Lumina interioara este alba, si nu galbena. Aceasta ilumineaza stralucitor interiorul intregului frigider, pentru a va ajuta sa vedeti clar alimentele. Afisajul frontal este practic, usor de folosit, butoanele de reglare a temperaturii foarte late si reactioneaza la cea mai mica atingere a degetului. Nivelul de zogomt este de 39dB, foarte silentioasa pentru o combina frigorifica. Volumul net al frigiderului este de 210l, perfect pentru o familie de 4 membrii, iar cel al congelatorului de 98l. Greutatea combinii este de 65kg.

Frigiderul dispune de 3 rafturi si sunt confectionate din sticla. Raftul este cu glisare usoara si este construit pe balamale glisante. Poate fi scos cu usurinta, pentru ca dumneavoastra sa puteti organiza eficient si sa aveti acces cu usurinta la alimente, fara a mai fi nevoie sa scoateti produsele din fata pentru a ajunge la cele din spate. Usa frigiderului are in componenta 3 suporturi. Acum puteti depozita recipente mai mari cu lapte si suc, alaturi de cele doua randuri de doze si sticla. Astfel daca organizati o petrecere nu mai trebuie sa va faceti griji asupra racirii sticlelor, sau a dozelor.

Frigiderul mai are si un dozator de apa, perfect pentru zilele toride de vara. Dozatorul subtire este inserat pentru a mentine suprafata plana a frigiderului. Sistemul de dezghetare este automat.

Congelatorul dispune de 3 rafturi. Compartimentul cu deschidere completa iese in intregime afara pentru o utilizare optima a spatiului. Avand o deschidere mai mare decat compartimentele conventionale de congelator face ca intreg procesul de organizare si scoatere a produselor sa fie cat mai usor. Sistemul de dezghetare este automat.

Functii tehnice


Tehnologia No Frost
impiedica acumularea de gheata si mentine o temperatura constanta in toate colturile. Acum puteti mentine alimentele perisabile proaspete. Mai mult prin tehnologia No Frost se reduce consumul de energie si creste durabilitatea sistemului de racire.

Combina frigorifica Samsung are un compresor invertor digital ce controleaza automat viteza, ca raspuns la cererea de racire de la 7 niveluri. Astfel, utilizeaza mai putina energie, reduce zgomotul si uzura, pentru o performanta mai indelungata.

Sistemul Multiflow –distribuie aerul rece pe mai multe canale, practic pe fiecare raft exista una sau doua grile prin care intra aerul rece pastreza temperatura constanta in compartiment.

Combina frigorifica are si un sistem de avertizare pentru usa, astfel daca tineti usa mai mult de 1 minut va incepe sa scoata un sunet de atentionare!

Aceasta combina are o clasa climatica SN-N-ST, ce reprezinta un interval de temperatura ambianta in care frigiderul functioneaza in regim optim. Clasa climatica este indicata in fisa tehnica de produs, pe placuta de indentificare si in interiorul frigiderului.

N temperat de la +16C la 32C
SN temperat extins de la 10C la 32C
ST subtropical de la 18C LA 38C

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here