Combina frigorifică Samsung RB29HSR2DWW/EF – Design și Preț

0
923
Combina frigorifică Samsung RB29HSR2DWW/EF - Design și Preț

Mașina de spălat și combina frigorifică sunt electrocasnicele nelipsite din orice gospodărie datorită gradului ridicat de utilitate. Desigur, performanțele și funcțiile acestora sunt din ce în ce mai practice și mai eficiente. Costurile relativ mai ridicate ale unui astfel de aparat electronic sunt recuperate în timp datorită consumului redus de energie. În categoria electronicelor performante se încadrează și combina frigorifică Samsung RB29HSR2DWW/EF.

Clasa energetică a combinei frigorifice Samsung RB29HSR2DWW/EF

Combina frigorifică Samsung RB29HSR2DWW/EF se încadrează în clasa energetică A+. Aceasta este destul de economică din punct de vedere energetic încât să merite înlocuirea vechiului frigider.

Caracteristici – combina frigorifică Samsung RB29HSR2DWW/EF

Combina frigorifică Samsung RB29HSR2DWW/EF are un aspect clasic, potrivit în orice gospodărie. Culoarea aleasă de Samsung pentru acest model este albul.

Combina frigorifică Samsung RB29HSR2DWW/EF are o înălțime de 178 cm, o lățime de 59.5 cm și o adâncime de 66.8 cm.

Ușile se deschid în mod standard spre partea dreaptă, însă sunt reversibile, iar  mânerul este orizontal integrat.

Frigiderul este prevăzut cu un număr de 3 rafturi. Rafturile sunt fabricate din sticlă. Unul dintre rafturi este raftul cu glisare ușoară, Easy Slide. Acesta este construit pe balamale și poate fi tras cu ușurință în exterior. Astfel, este mult mai simplu să vedeți alimentele depozitate în spate și să aveți acces mai ușor la acestea.

Pe ușă, alături de cele două rafturi de doze și sticle de băutură, găsiți raftul Big Guard. Big Guard este mai adânc decât rafturile frigiderelor convenționale, permițând astfel depozitarea recipientelor mari cu lapte sau suc pe ușă.

Combina frigorifică Samsung RB29HSR2DWW/EF - Design și Preț (2) Combina frigorifică Samsung RB29HSR2DWW/EF - Design și Preț (3) Combina frigorifică Samsung RB29HSR2DWW/EF - Design și Preț (4)

Frigiderul este dotat și cu un compartiment special pentru păstrarea fructelor și legumele în stare perfectă.

Congelatorul are de asemenea 3 compartimente. Compartimentul Full Open Box, cu o deschidere mai mare decât sertarele obișnuite de congelator, simplifică scoaterea alimentelor, dar și organizarea acestora. Compartimentul se extinde mult pentru o utilizare maximă  a spațiului. Acest lucru este posibil chiar dacă ușa frigiderului se deschide doar la 90 de grade.

Capacitatea de congelare a combinei frigorifice Samsung RB29HSR2DWW/EF este de 12 kg/24 h.

Atât frigiderul, cât și congelatorul au sistem de dezghețare automată, scutindu-vă astfel de sarcina de a îl decongela dumneavoastră.

Cu sistemul No Frost, temperatura este menținută constantă în toate punctele frigiderului. Acumularea de gheață este eliminată, iar sistemul de răcire este mai puțin solicitat. Alimentele sunt păstrate proaspete.

În partea superioară este montat un LED, eficient din punct de  vedere energetic, care luminează foarte bine interiorul întregului frigider. Alimentele sunt mai ușor de găsit și nu mai este necesar să tineți ușa deschisă mai mult timp, lucru ce se vă va ajuta să economisiți energie.

Compresorul Digital Inverter de la Samsung are 7 viteze reglabile care corespund nevoilor dumneavoastră de răcire. Prin funcționarea fluentă a acestuia, sunt reduse uzura și șocurile pentru o mai mare durabilitate, dar și nivelul de zgomot.

De ce trebuie să alegi combina frigorifică Samsung RB29HSR2DWW/EF?

Doriți să investiți într-o combină frigorifică performantă?  Vă recomandăm combina frigorifică Samsung RB29HSR2DWW/EF deoarece vă oferă garanția unei durabilități sporite, a unei maxime eficientizări a spațiului și a unei economii substanțiale datorită sistemului No Frost.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here