Combina frigorifică Samsung RB29FDRNDSA

0
814
Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA

Mulți oameni cred că trăim ca să mâncăm, puțini cred că mâncăm ca să trăim, iar noi credem că nu putem să mâncăm sănătos dacă nu avem unde să depozităm potrivit alimentele proaspete pentru mâncăruri delicioase. La fel de important este și să ai suficient spațiu pentru a depozita și congela bunătăți pentru iarnă.

Clasa energetică

Clasa energetică A+ este o clasă energetică performantă care vă va ajuta să aveți produsele proaspete, reci, congelate, etc cu un cost energetic scăzut.

Caracteristici generale Samsung RB29FDRNDSA

Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA  are o capacitate de 288 litri, dintre care 190 de litri sunt alocați frigiderului și restul de 98 litri aparțin congelatorului, destul de încăpătoare pentru familiile numeroase cu mame gospodine care pregătesc tot felul de rețete deja încercate sau inventate.

Cu un design sofisticat într-o nuanță argintie, combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA este silențioasă. Acest lucru se datorează faptului că compresorul cu inversor digital nu efectuează doar cele 2 cicluri uzuale: pornire și oprire, acesta efectuează 5 cicluri cu ajutorul cărora temperatura se menține constantă, reducând uzarea compresorului. Zgomotul este minim, iar facturile la energia electrică vor fi reduse. Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA va emite un zgomot de maximum 39 dB.

Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA 288 l Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA argintiu

Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA  cântărește 63 de kilograme și măsoară 178 (înălțime) x 59.5 (lățime) x 66.8 (adâncime) centimetri. Mânerul incorporabil este poziționat cu deschidere pe partea dreaptă, dar este reversibil.

Autonomia este de aproximativ 18 ore. În cazul în care se întrerupe curentul electric este important să nu țineți ușa frigiderului sau pe cea a congelatorului deschisă fără un motiv. Acestea se închid imediat ce ați luat cele necesare de pe rafturi.

Frigiderul este prevăzut cu 3 rafturi din sticlă rezistentă pe care puteți depozita produsele, un compartiment pentru legume și fructe, un raft pentru sticle și 3 rafturi pe ușă pentru ouă și alte mărunțișuri. Rafturile sunt prevăzute cu glisare ușoară, astfel încât, în cazul în care o prăjitură sau un iaurt au ajuns în spate, pot fi scoase cu ușurință oferindu-vă acces la toate alimentele și la toate băuturile depozitate în frigider. Aceste rafturi cu balamale glisante pot fi scoase cu ușurință.

Pe ușa frigiderului, datorită raftului adânc, pot fi depozitate sticle mari de suc sau lapte, iar pe celelalte două rafturi puteți așeza doze.

Congelatorul este constituit din 3 compartimente cu o capacitate de congelare de 12 kilograme. Acesta este prevăzut și cu un sistem automat de dezghețare.

Funcții speciale

Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA este prevăzută cu tehnologia No Frost. Datorită faptului că se asigură o răcire uniformă, este eliminată formarea gheții dar și a zăpezii. Cu un consum scăzut de energie crește durabilitatea sistemului de răcire.

Tot pentru a găsi alimentele mult mai ușor și pentru a ține cât mai puțin timp cu putință ușa frigiderului deschisă, combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA este dotată cu LED în loc de bec. LED-ul luminează mult mai puternic, iar alimentele vor fi găsite mult mai repede.

Pe interiorul ușii frigiderului este montat un dozator de apă pentru a vă putea bucura întotdeauna de un pahar de apă proaspătă și rece.

Congelatorul are o deschidere foarte mare, iar compartimentul cu deschidere completă ușurează scoaterea obiectelor, chiar dacă sunt voluminoase.

Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA full no frost Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA h 178 cm

 

De ce recomandăm combina frigorifică Samsung RB29FDRNDSA?

Vă recomandăm combina frigorifică Samsung RB29FDRNDSA deoarece are cel mai bun raport calitate/ preț, va păstra mult timp alimentele proaspete, vă va servi cu apă rece și va fi cel mai încăpător frigider atunci când va trebui să răciți multe sticle pentru petrecere. Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA nu te lasă la greu.

În plus, beneficiați și de funcția de super-congelare, sistem multiflow (previne formarea gheții în congelator) și atenționare ușă deschisă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here