Combina frigorifica Quadrio Hotpoint E4DAAWC – pareri si review

0
609
Combina frigorifica Quadrio Hotpoint E4DAAWC

Daca pana acaum cativa ani frigiderele side by side erau foarte scumpe si foarte putina lume isi permitea sa isi cumpere, iata ca a venit si timpul in care piata este intr-o continua dezvoltare, iar ele nu mai sunt atat de scumpe.Daca v-ati hotarat asupra unei achizitionari, noi va recomandam combina frigorifica Quadrio Hotpoint E4DAAWC.

Clasa energetica a combinii frigorifice Quadrio Hotpoint E4DAAWC, 402l, Clasa A+

Acesta combina are o clasa de eficienta energetica foarte buna si anume clasa A+.Are un consum energetic anual de 376kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Quadrio Hotpoint E4DAAWC

Primul element care atrage atentia este designul, construit cu un simt estetic frumos si cu o simplitate ce denota eleganta.Este alb, cu tente argintii si se va intrega perfect in orice bucatarie, indiferent ca este una moderna sau clasaica.Are o capacitate de 402l, dintre care 292l sunt ai frigiderului si 110 l congelatorului.Iluminarea interioara este cu LED.Dimensiunea combinii este:inaltime 195.5cm, latime 70cm si adancime 76cm.

Quadrio este primul frigider care are 4 usi si are un design puternic inovator si original, nimic nu a fost lasat la voia intamplarii.Are doua usi cu deschidere independenta la copartimentul frigider, iar congelatorul este inpartit in doua compartimente autonome, si anume sertae mari cu alunecare lina, la o inaltime care permite o utilizare mai confortabila.

Frigiderul este alcatuit din 2 usi.Usa dreapta are 3 suporturi iar stanga tot 3 suporturi, sunt destul de incapatoare pentru a depozita sticle foarte mari, borcane, oua si alte alimente.La interior are 3 rafturi din sticla, ajustabile, astfel ca le puteti ajusta daca itroduceti recipiente de dimennsiunii mari si un compartiment pentru legume si fructe, transparent, si inca un sertar Food Care Zone ce are temperatura de 0grade.

Congelatorul are 2 compartimente, fiecare deschizandu-se individual.Au o capacitate de congelare de 9kg/24h.

Functii tehnice

Tehnologia NoFrost are o temperatura constanta si o racire mai rapida in comparatie cu o combina frigorifica standard, garanteaza depozitarea optima a alimentelor si pastreaza pentru mai mult timp calitatile originale ale produselor.Mai mult, decongelarea automata impiedica acumularea ghetii in interiorul congelatorului si previne formarea ghetii in frigider.Prin aceasta se asigura o functionare perfecta si o durata mai mare a congelatorului.

Tehnologia Air Tech Evolution ajuta la o circulatie uniforma a aerului rece,acesta mentine alimentele mai proaspete.

Hygiene Advance este un tratament special cu ioni de argint in interiorul peretilor care reduce formarea bacteriilor si a mucegaiului pentru a oferi cel mai sigur mediu de pastrare pentru alimente.

Functia super-racire permite racirea foarte rapida a unor cantitati mari de alimente.

Cu functia vacanta, frigiderul poate fi lasat pornit pe o perioada indelungata, in acelasi timp contiuna sa economiseasca energie.In timp ce congelatorul contiuna sa functioneze in regim normal, pastarnd alimentele congelate pentru cand va intoarceti, sectiunea goala a frigiderului este reglata la o temperatura de repaus care permite usii sa stea inchise.

Frigiderele Side by side reprezinta alegerea perfecta pentru cei care au nevoiu de un spatiu generos de depozitare a alimentelor in stare proaspata, congelata sau a mancarurilor gatite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here