Combina frigorifica Liebherr Confort CUwb 3311- pareri si review

0
578

Combina frigorifica este un model cu frigider in partea de sus si congelator in partea de jos. Acest tip de frigider este dotat cu functii si sisteme inteligente, pentru a facilita mentinerea alimentelor in stare proaspata o perioada mai lunga de timp. Acest model ofera posibilitatea de a vedea si ajunge mult mai usor la rafturile frigiderului. Combina frigorifica Liebherr Confort CUwb 3311, este cea mai buna pentru familia dumneavoastra. Cu sediul in Germania, Liebherr este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de aparatura frigorifica de inalta calitate.

Clasa energetica

Aceast combina se incadreaza in clasa energetica A++, unde A are cel mai scazut consum de energie. Consumul energetic este 0.575kWh/24h, iar cel anual de 210kWh/an. Scopul este de a reduce in mod continuu consumul de energie prin dezvoltarea unor frigidere noi si inovatoare.

Caracteristici generale

Frgiderele Liebherr vin intr-o varietate de stiluri si cu o serie de caracteristici ce pot fi luate in considerare in momentul cand vrei sa achizitionezi unul .Aceasta combina este diferita de toate celelate aparate electocasnice datorita designului elegant dar si a culorii albastre. Aceasta culoare il va face remarcat de toate persoanle care vor veni in casa dumneavoastra. Are o inaltime de 181.2cm, latime 55cm si adancime 62.9cm. Nivelul de zgomot este de 39 dB, silentios.

Usile se deschid in mod standard pe partea dreapta, dar ele sunt reversibile, le puteti monta cum va este mai usor. Manerul este vertical. Atat frigiderul cat si congelatorul au un numar de 3 rafturi. Cele 3 rafturi ale frigiderului sunt din sticla, fapt ce avantajeaza pentru o curatare rapida. Pe interiorul usii sunt pozitionate 4 suporturi, destinate pentru sticle, cutii mari, doze si alte produse pe care le doriti sa le aveti la indemana. Capacitatea frigiderului este de 210l, foarte mare, perfect pentru o familie de 3-4 membrii. Iluminarea interioara este cu LED, astfel alimentele isi vor pastra prospetimea mai mult timp.

Congelatorul are un numar de 3 compartimente, iar capacitatea de congelare este de 4kg in 24h. Sistemul de dezghetare este manual.

Functii tehnice

SmartFrost un sistem in plus de a uita de decongelare. Cu ajutorul acestuia, acoperirea cu bruma a spatiului interior si a produselor congelate este redusa substantial. Astfel decongelarea este necesara mult mai rar. Pereti interiori sunt destul de netezi si astfel usor de curatat. Sistemul SmartFrost functioneaza precum sistemul de racire al unei lazi frigorifice. Traseul vaporizatorului este integrat sub invelisul interior al congelatorului si transfera temperatura scazuta direct catre peretii interiori ai aparatului.

Vario Space, datorita acestei functii aveti mai mult spatiu de depozitare. Toate sertarele si rafturile intermediare din sticla pot fi extrase cu usurinta. Astfel intreg spatiu interior poate fi utilizat pentru alimentele de congelat mai voluminoase.

FrostSafe , sunt sertare detasabile extrem de adanci cu partea frontala transparenta ce sunt inchise de jur imprejur. Ofera o vedere perfecta a continutului din sertar si cele mai bune conditii de depozitare pentru alimentele congelate.

CoolPlus, aceasta functie reduce temperatura din congelator timp de mai multe ore, astfel incat produsele alimentare pot fi congelate usor si in conditii de siguranta.

Daca se intampla sa fie o pana de curent in tot cartierul, nu trebuie sa va faceti griji asupra alimentelor congelate, combina frigorifica are o autonomie de pana la 27h.

Conceputa sub exigenta calitatii superioare si a designului de exceptie, linia completa de aparate electrocasnice Liebherr este rezultatul experientei companiei de peste 50 de ani in acest domeniu. Electrocasnicele Liebherr sunt un simbol al calitatii in Europa, dar si in alte parti ale lumii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here