Combina frigorifica Indesit CAA 55 – pareri si review

0
631

Spre deosebire de un frigider, aceste aparate garanteaza un loc suficient pentru congelare, rivalizand la acest capitol chiar cu un congelator de mici dimensiuni. Daca sunteti convinsi ca trebuie sa achizitionati un astfel de aparat si vreti sa cititi mai multe pareri despre cele mai bune combine frigorifice de pe piata, va recomandam sa analizati cateva criterii de selectie importante, inainte de a lua o decizie categorica. Combina frigorifica Indesit CAA 55, este ideala datorita spatiului de stocare dar si ca buget.

Clasa energetica a combinii frigorifice Indesit CAA 55, 234l, Clasa A+, 174cm, Alb

Combina frigorifica Indesit CAA 55, este un dispozitiv cu adevarat eficient din punct de vedere energetic. Aceasta combina frigorifica se incadreaza in clasa energetica A+, cea mai eficienta clasa. Consumul energetic anual este de 256kWh/an.

Caracteristici generale

Aceasta combina, are un design simplu, alb ce se integreaza perfect in orice tip bucatarie. Marea majoritate a dispozitivelor moderne de astazi au cel putin doua usi, una pentru frigider si cealalta pentru congelator. Frigiderul este in partea de sus cu un volum de 150l, iar congelatorul in partea de jos, avand o capacitate de 84l, astfel usa separata asigura pastrarea temperaturii constante in celalalt compartiment si astfel economisim energie. De altfel, cu cat avem mai multe compartimente, respectiv usi, cu atat putem accesa rapid alimentele de care avem nevoie. Dimensiunile acestei combini frigorifice sunt de inaltime 174cm, latime 54.5cm si adancime de 58cm. Deschiderea usilor se face in mod standard pe partea dreapta, insa ele sunt reversibile. Manerul este orizontal integrat. Nivelul de zgomot este de 44dB.

Frigiderul are in componenta 2 rafturi din sticla securizata. Compartimentul de legume si fructe este in partea de jos a frigiderului, transparent, pentru o mai buna vedere a produselor. Usa are un numar de 3 suporturi, din plastic, se curata foarte usor, destinate pentru depozitarea sticlelor, bidoanelor, dozelor, fapt ce avantajeaza scoaterea rapida. Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat, astfel nu trebuie sa va faceti griji asupra particulelor de gheata.

Congelatorul are un numar de 4 compartimente, iar capacitatea de congelare este de 2kg in 24h. Sistemul de dezghetare este manual.

Functii tehnice

La o prima vedere, singurele diferente dintre frigidere sau combinele frigorifice sunt spatiul interior si compartimentarea, dar si tehnologia din interiorul acestor aparate a avansat totusi foarte mult. Sistemele de dezghetare, filtrele bacteriene si alte caracteristici sunt extrem de importante pentru pastrarea alimentelor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here