Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH – pareri si review

0
981

Cumparatorii care doresc achiztionarea unui frigider se uita mai intai la buget si apoi la performantele acestuia, dar dupa un timp constata ca aparatul nu are o functie care sa-i tina alimentele proaspete sau ca s-a stricat compresorul. Daca va doriti un frigider ultra-performant si cu un volum mare de stocare, combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH, este perfecta. Acest dispozitiv se adreseaza utilizatorilor foarte pretentiosi care stiu ca investitiile pe masura dureaza.

Clasa energetica

Aceasta aparat se incadreaza in clasa energetica A++, fiind o clasa economica. Consumul energetic anual este de 282kWh/an. Combina este prevazuta cu Simbolul EcoTech ce are un standard ridicat de eficienta, niveluri scazute de consum si performanta excelenta.

Caracteristici generale

Designul combinii este unul elegant, modern de culoare argintiu, fapt ce il face potrivit oricarui tip de bucatarii. Combina frigorifica este un model cu frigider in partea de sus si congelator in partea de jos. Acest frigider este dotat cu functii inteligente, pentru a facilita mentinerea alimentelor in stare proaspata o perioada mai lunga de timp. Dimnsiunile sunt:inaltime 2m, latime 60cm si adancime 72cm. Nivelul de zgomot este scazut doar 38dB,foarte silentios.

Usa este cu deschidere pe partea dreapta, standard, la 90grade, iar manerul este vertical. Frigideul are un numar de 3 rafturi, din sticla. Frigiderul are un sistem 3 in 1 zone, este un sertar cu 3 functii, ce pastreaza alimentele intr-o stare proaspata si previne dezvoltaarea bacteriilor. Ultra fresh crisper este un sistem de izolatie superior creat sa pastreze propietatile sanatoase si aromele delicate ale fructele si legumelor. Active oxygen previne dezvoltarea bacteriilor cu pana la 90% si reduce mirosurile neplacute cu pana la 70%. Usa are un numar de 4 suporturi, spatioase destinate pentru sticle, cutii si doze. Volumul frigiderului este de 264l, perfect pentru cumparaturile facute spatamanal. Afisajul este de tip LED si permite reglarea temperatruii si a functiilor.

Congelatorul are un numar de 3 compartimente. Capacitatea de congelare este de 10kg/24h, iar volumul de 105l.

Functii tehnice

Tehnologia No Frost asigura o circulatie intensa a aerului rece in compartimentul congelator, reducand nivelul de umiditate si prevenind producerea de gheata de produsele alimentare si pe peretii congelatorului. In compartimentul frigider sunt asigurate conditii optime de depozitare a alimentelor.

Dual Led Light asigura o buna vizibilitate chiar si cu frigiderul plin.

In cazul in care este activata functia Super Cool de racire rapida, frigiderul va oferi un impuls pentru procesul de racire, scazand temperatura la 3 grade, care este aproape jumatate din temperatura obisnuita.

Temperatura scazuta combinata cu o capacitate mare, este ideala pentru racirea rapida a alimentelor, dupa ce le-ati cumparat din piata, dupa 6h functia este oprita automat, iar temperatura frigiderului revine la starea initiala.

Functia Super Freeze (congelare rapida)este pentru congelarea alimentelor proaspete.

Functia Holiday(vacanta) daca obisnuiesti sa pleci des de acasa, poti seta aparatul la o temperatura minima reducand astfel consumul, dar nu trebuie sa va faceti griji asupra alimentelor, ele isi vor pastra calitatea.

Celebrul bucatar britanic Jamie Oliver spune ca aceasta combina frigorifica este una dintre cele mai bune pentru pastrarea alimentelor in stare proaspata si asta datorita tehnologiile pe care le are la baza.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here