Combina frigorifica Hotpoint E4DYAAXC – pareri si review

0
590
Combina frigorifica Hotpoint E4DYAAXC

Daca sunteti in cautarea unui nou frigider si va doriti ca acesta sa fie fiabil cu un aspect care sa va atraga, atunci combina frigorifica Hotpoint E4DYAAXC ar putea fi modelul ideal pentru voi.Este un frigider side by side cu o capacitate mare de depozitare si cu un conum mic de energie electrica.

Clasa energetica a combinii frigorifice Hotpoint E4DYAAXC, 470l, Clasa A+

Eficienta energetica oferita de combina frigorifica este una foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie de 377kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Hotpoint E4DYAAXC

Design-ul acestei combine este unul foarte sofisticat, elegant, ce iese in evidenta prin inox, potrivindu-se perfect in orice bucatarie. Combina frigorifica are un volum de 470l, din care 292l sunt ai frigiderului iar 110l pentru congelator.Are un display electronic pe partea dreapta a usii ce permite setarea temperaturii din frigider si din congelator.Combina este alcatuita din doua usi side by side la frigider si 2 sertare la congelator.Aparatul are urmatoarele dimensiuni: inaltime 195.5cm, latime 70cm, adancime 76cm si un nivel de zgomot foarte mic de 42dB.

Usile frigiderului au manere verticale din aluminiu, si interiorul este bine compartimentat, are 2 rafturi din sticla, un sport metalic pentru sticle si doua compartimente pentru fructe si legume.Daca ai nevoie de mai multa inlatime, de exemplu pentru un recipient mai mare rafturile flexibile iti permit sa creezi spatiul de care ai nevoie. Suportul pentru sticle faciliteaza gestionarea spatiului si pastreaza in conditii de siguranta sticlele.Compartimentul pentru fructe si legume este transparent si individual.Usile au 3 suporturi, dintre care un copmartiment este cu suport special pentru oua, un suport pentru sticle mai inalte si unul pentru produse de dimensiuni mai mici.

Food Care zone, este dedicat depozitarii alimenteor proaspete cum ar fi carnea sau pestele datorita temperaturii scazute din interiorul compartimentului.Acesta are o perioda mai lunga de pastrare a produselor.

Congelatorul este format din doua sertare cu deschidere orizontala si are o capacitate de congelare de 9kg/24h.

Functii tehnice

Tehnologia NoFrost impiedica formarea ghetii in interiorul frigiderului, racirea fiind efectuata prin ventilarea interiorului cu curenti de aer rece.

Sistemul Hydgiene Advanced garanteaza un flux de aer constant in frigider pentru a tine bacteriile la distanta departe de alimente si pentru a asigura igiena maxima, pastrand alimentele proaspete.

Produsele proaspat cumparate de la supermarket sunt racite mai repede cu functia de super-racire.

Functia de super-congelare protejeaza alimentele aflate in congelator, pentru a nu incepe sa se dezghete atunci cand adaugi altele noi in congelator, iar alimentele noi adaugate sunt congelate mai repede.

Functia Holiday poate fi activata astfel incat congelatorul sa functioneze cu un consum minim de energie.Totodata reprezinta o solutie ideala pentru perioadele vacantelor sau in week-end.Functia poate fi activata de la panoul de control.

Sistemul antibacterian previne formarea bacteriilor.

Combina are un grad de izolare excelent de autonomie de 18h, timp in care alimentele nu se vor decongela.

Aceasta combina este un aparat frigorific eficient, saptios si bine compartimentat.Brand-ul Hotpoint este tot mai apreciat in ultima perioada datorita calitatii dar si a pretului tot mai avantajos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here