Combina frigorifica Gorenje Old Time ORK192BL – pareri si review

0
870

Stiti deja ca firma Gorenje este una dintre cele mai bune in randul aparatelor electrocasnice.Daca dispuneti de un buget mai mare pentru alocarea unui frigider, combina frigorifica Gorenje Old Time ORK192BL, este cea mai potrivita.

Clasa energetica

Combina frigorifica se incadreaza clasa energetica A++, fiind o clasa economica.Acest aparat consuma cu 24% mai putina energie fata de acelasi proudus incadrat in clasa energetica A.Consumul energetic este de 0.64kWh/24h, iar cel anual de 232kWh/an. Clasa energetica este foarte importanta, mai ales la aparatele care trebuie sa functioneze nonstop.

Caracteristici generale

Design-ul retro este desigur punctul sau forte, linia de design fiind practic primul criteriu pentru cei ce detin o astfel de combina frigorifica. In general aceste linii de design sunt mai greu de gasit in comert si prin urmare sunt oarecum exclusiviste. Nu are toata lumea electrocasnice sau bucatarii cu design retro, in cele mai des intalnite cazuri fiind un mix oarecum nefiresc intre bucatarii retro si electrocansice cu design modern sau invers.

Are o inaltime de 1.94cm, o latime de 60 cm si adancimea de 66.9 cm. Nivelul de zgomot este de 40dB, silnentios in raport cu inaltimea care este un pic cam mare. Usile se deschid in mod standard pe partea dreapta, iar manerul este din inox placut la atingere. Volumul net al frigideului este de 227l, iar cel al congelatorului de 95l.

Frigiderul are 4 rafturi si 3 suprorturi pentru usa. Rafturile sunt din sticla,c ompartimentul pentru legume si fructe este transparent pentru o vizulizare cat mai buna. Gorenje garanteaza pastrarea mai indelungata a alimentelor in stare proaspata, aroma, culoarea si gustul datorita functiei Fresh Zone. Suporturile de pe usa sunt din plastic, se pot curata foarte usor, nu sunt deplasabile, puteti tranti usa fara sa va faceti griji asupra sticlelor sau borcanelor ca se pot sparge. Interiorul frigiderului este prevazut cu iluminare, pentru o vedere mai buna a alimentelor.

Congelatorul are un numar de 3 compartimente, si o capacitate de congelate de 4.5kg/24h. Are si un compartiment mare(Big Box), destinat pentru cutiile de pizza, inghetatei sau alte alimente in cantitati mari. Sistemul de dezghetare este automat.

Functii tehnice

Aceasta combina frigorifica are un sistem Dynamic Cooling, un sistem avansat de ventilatie cu racire dinamica ce distribuie uniform aerul ionizat ce ajunge la temperatura egala in frigider. Aerul imbogatit cu ioni suplimentari negativi imita microclimatul natural care mentine alimentele proaspete mai mult timp. In plus orice tip de hrana, poate fi plasat pe orice raft din frigider, deoarece nu exista diferente de temperatura.

Tehnologia FrostLess, unul dintre cele mai bune sisteme de racire de pe piata, instalat in congelator previne acumularea de gheata si mentine un consuma scazut de energie. In timp ce in frigider un microclimat mentine mancarea proaspata.

Tehnologia AdaptTech, acest sistem inteligent a fost conceput pentru a mentine temperatura optima in frigider,indiferent cat de des deschideti usa. Atunci cand usa este deschisa , temperatura creste brusc si alimentele sunt expuse unui soc termic. Frigiderul monitorizeaza continuu si analizeaza modul in care il folositi.

Functia CrispZone, umiditatea din sertarul pentru legume poate fi reglata simplu simplu prin setarea deschiderii fantelor de ventilatie folosind un nivel sporit. Ca toate sertarele speciale,CrispZone poate fi scos complet, oferind o vizibilitate perfecta asupra continutului sertarului.

Functia FreshZone, designul inovator permite introducerea aerului rece direct intr-un sertar special. Sertarul cu cea mai scazuta temperatura din frigider va pastra fructele ,legumele si carnea proaspete mult mai mult timp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here