Combina frigorifica Bosch KGV36UL30 – pareri si review

0
568

Frigiderele si combinele frigorifice variaza mult in zilele noastre in functie de dimensunile efective ale spatiului interior, a compartimentarii, a tehnologiilor de refrigerare si a multor altor aspecte. Cumpararea unui astfel de dispozitiv presupune o investitie de lunga durata, asa ca e recomandat sa alegeti dupa o documentare. Combina frigorifica Bosch KGV36U9AL30, este ideala pentru o famile de 4 membrii.

Clasa energetica

Aceasta combina frigorifica face parte din clasa energetica A++. A este clasa cu cel mai scazut consum de energie. Consuma cu 20% mai putin fata de aparatele incadrate in aceeasi clasa(A). Consumul energetic anual este de 227kWh/an.

Caracteristici generale

Combina frigorifica Bosch are un design modern, de culoare argintiu potrivit in orice bucatarie. Combinile frigorifice Bosch nu doar ca fac viata de fiecare zi mai gustoasta ci si mai usoara: cu rafturile transparente, cutiile spatioase si separatoarele ingenioase stii intotdeauna exact ce alimente ai depozitat.

Nivelul de zgomot este de 39dB, silentios. Dimensiunile combinii sunt de lungime186cm, latime60cm si adancime 65 cm. Afisajul este de tip LED, usor de utilizat, cu butoane late ce permit reglarea temperaturii. Deschiderea usilor este standard pe partea dreapta, dar ele sunt reversibile, astfel le puteti monta in directia mobilei. Manerul este vertical integrat.

Frigiderul are in componenta 4 rafturi
, din sticla, reglabile ce permit folosirea eficienta a spatiului din frigider in functie de dimensiunile pe care vrei sa le introduci. Pe usa frigiderului sunt pozitionate 3 suporturi, din plastic, ce permit depozitarea sticlelor, bidoanelor de mari dimensiuni si mereu la indemana. Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat. Volumul frigiderului este de 94l, iar cel al congelatorului de 215l.

Congelatorul are un numar de 3 compartimente, iar capacitatea de congelare este de 7kg/24h.

Functii tehnice

Tehnologia Low Frost inseamna mai putina gheata in congelator, intretinere usoara si un scazut consum de energie.

Frigiderul are iluminare interioara cu LED, aceasta asigura iluminare optima fara a incarca factura la energie electrica. Lampile LED utilizeaza mai putina electricitate decat cele conventionale pentru frigider si dureaza atat timp cat aparatul este in stare de functionare.

Modul Vario Zone are o flexibilitate sporita in congelator datorita posibilitatii de indepartare a rafturilor de sticla si a sertarelor.

CrisperBox fructele si legumele raman proaspete mai mult timp, datorita sistemului de control al calitatii.

BigBox, acesta este un sertar foarte adanc pentru alimentele congelate, precum si pentru cele de prajituri sau pizza. In acest sertar veti avea suficient spatiu pentru alimentele congelate de mari dimensiuni.

Functia super congelare, protejeaza alimentele congelate de dezghet, cand adaugati produse in frigider, iar cele introduse se congeleaza imediat. Utilizati aceasta functie la prima pornire a aparatului, inainte de curatare sau cu 24h inainte sa introduceti o cantitate mare de alimente.

Congelatorul are un calendar pentru produse congelate, astfel veti sti intotdeauna din ce data ati pus alimentul in congelator. Are si un indicator care arata cate luni trebuie tinut produsul in congelator.

Aceasta combina frigorifica are un sistem de racire static ce asigura un nivel de umiditate ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete.

Combina frigorifica are o autonomie de 23h, asa ca nu trebuie sa va faceti griji asupra alimentelor daca pana de curent este una majora.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here