Combina frigorifica Bosch KGN39XL35 – pareri si review

0
896

Zilele in care se foloseau vechile si prea putin performantele frigiderele clasice sunt de mult trecute. Actualmente producatorii nu se mai limiteaza la aducerea pe piata a unui simplu electronic care sa fie capabil sa mentina reci alimentele din interior, ci aleg sa fie reprezentati de modele care imbina elemente inedite de design, functionalitati moderne si cele mai noi tehnologii de racire, fiind demne de a fi numite cele mai bune frigidere. Combina frogorifica Bosch KGN39XL35, intruneste toate aceste tehnologii ce o face perfecta pentru casa dumneavoastra.

Clasa energetica

Aceasta combina frigorifica Bosch se incadreaza in clasa energetica A++, consuma cu 24% mai putin decat produsele similiare din clasa A. Consumul energetic anual este de 273kWh/an.

Caracteristici generale

Designul elegant, din inox al combinii frigorifice, de culoare argintiu o face sa se integreze perfect in locuinta dumneavoastra. Proiectarea designului unei bucatarii poate fi o adevarata provocare in special cand aparatele nu se incadreaza in dimensiunile obisnuite. Aceasta combina Bosch KGN39XL35 a fost conceputa cu dimensiuni care sa alinieze perfect cu mobila si celelalte electrocasnice. Are o inaltime 203cm, latime 60cm si adancime 66 cm. Nivelul de zgomot este de 41 dB. Usile se deschid in mod standard, pe partea dreapta, insa ele sunt reversibile. Manerul este vertical.

Frigiderul are un numar de 3 rafturi. Fiecare raft al frigiderului este conceput din sticla securizata, cel mai bun material, care asigura stabilitate si robustete. Multumita acestei sticle a rafturilor puteti depozita in siguranta articolele dumneavoastra cele mai grele, la orice nivel al frigiderului. Acest frigider este dotat cu cel mai performant sistem de pastrare a prospetimii, VitaFreshpro. Acesta mentine prospetimea alimentelor pentru o perioada de pana la de 3 ori mai mult. Zona VitaFresh uscata ofera conditii de depozitare perfecte pentru carne, branza si peste. Usa are un numar de 3 suporturi, din plastic destinate pentru bidoane, sticle.

Congelatorul are un numar de 3 compartimente, iar capacitatea de congelare este de 14kg/24h. Aceasta combina frigorifica este NoFrost, umiditatea din aer este cat mai repede colectata de vaporizatorul central cu aripioare decat sa se acumuleze in aparat sau pe alimente. Acest racitor care extrage caldura din zona de congelare, se dezgheata automat din cand in cand. Volumul net al congelatorului este de 87l, iar cel al frigiderului de 279l.

Functii tehnice


Tehnologia MultiAirflow
distribuie aerul rece pe mai multe canale, practic pe fiecare raft exista una sau doua grile prin care intra aerul rece pastrand temperatura constanta in compartiment.

Sistemul AirFreshfilter
minimizeaza mirosurile si bacteriile din aer. Substantele neplacute din alimentele cu mirosuri intense sunt absorbite, iar aerul ramane curat si proaspat. Alimentele pastreaza toate aromele natural.

Functia SuperCooling
este perfecta pentru alimentele ce abia au fost cumparate sunt racite mai repede. Temperatura este redusa printr-o simpla apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2 grade.

Functia SuperFreezing protejeaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugati noi alimente in congelator. Dupa ce procesul se termina, congelatorul revine la functionarea normala imediat ce ajunge temperatura necesara .In acest fel se previne rispa de energie.

Functia antibacteriana
este o functie esentiala care va va ajuta sa aveti alimente proaspete, fara mirosuri neplacute. Invelisul frigiderului si al congelatorului impiedica formarea bacteriilor, astfel alimentele raman proaspete pentru mai mult timp.

Afisajul este de tip LCD
ce permite reglarea temperaturi cu doar o apasare de deget.

Frigiderul este prevazut cu sistem de avertizare pentru usa dechisa, astfel daca tineti usa deschisa mai mult de un minut acesta va incepe sa ticae, sau daca nu ati inchis usa bine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here