Combina frigorifica Bosch KGF56SB40 – pareri si review

0
526
Combina frigorifica Bosch KGF56SB40

Doriti sa va cumparati o combina profesionala care sa va pastreze produsele proaspete cat mai mult timp, nicio problema piata este atat de variata in ziua de astazi incat exista aparate electrocasnice pentru fiecare buzunar, indiferent ca este vorba de un buget mic sau unul mare.Daca sunteti dispusi sa alocati un pret mai mare atunci noi va recomandam combina frigorifica Bosch KGF56SB40, de o calitate superioara.

Clasa energetica a combinii frigorifice Bosch KGF56SB40, 480l, Clasa A+++

Combina are o clasa de eficienta foarte buna, si anume clasa A+++, aceasta are cel mai scazut consum de energie. Consumul energetic anual este de 216kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice Bosch KGF56SB40

Designul ultra-modern si minimalist al combinii frigorifice de un negru oglinda va da o nota de eleganta bucatariei.Cu siguranta va atrage toate privirile prietenilor cand vor veni in vizita. Pe usa frigiderului este un mic disaply LED de unde se seteaza temperatura.Are o inaltime destul de buna de 193cm, latime 70cm si adancime 80cm, si un nivel de zgomot relativ mediu de 42dB.Este alcatuita din doua compartimente: in partea de sus se afla frigiderul cu un volum de 375l, iar in parte de jos congelatorul cu un volum de 105.Usile au deschidere pe partea dreapta, dar le puteti monta pe stanga deoarece sunt reversibile.Manerul este vertical.Combina are un volum total net de 480l, ar putea face fata cu usurinta unei familii numeroase.

Frigiderul dispunde de 3 rafturi, aceastea sunt realizate din sticla, reglabile, un suport pentru sticle si doua compartimente, dintre care unul este pentru legume/fructe, iar celalalt pentru produse perisabile(carne, peste). Usa are un numar de 3 suporturi, din plastic, ajustabile, astfel puteti introduce sticle foarte inalte.Sistemul MultiAirflow are rolul de a distribui aerul uniform.

Tehnologia de racire VitaFresh pastreaza alimentele proaspete de pana la de 3 ori mai mult.In aceasta sectiune exista doua zone:

VitaFresh plus cu control de umiditate pastreaza fructele si legumele proaspete pe o perioada mai lunga.

VitaFresh plus 0grade, aceasta are o temperatura mai josa decat in restul frigiderului, este ideal pentru a depozita carne si peste, le mentine proaspete mai mult timp.

Congelatorul are 2 compartimente din plastic, dintre care unul este BigBox.Are o capacitate de congelare de 16kg/24h.

Compartimentul BigBox este perfect pentru depozitarea produselor voluminoase si a cutiilor de pizza.

Functii tehnice

Combina are un sistem de racire NoFrost.Datorita acestei tehnologii de ultima generatie, temperatura din interior este mentinuta tot timpul la acelasi nivel, fara sa produca gheata.Astfel, alimentele vor fi pastrate in cele mai bune conditii, iar dumneavoastra nu veti fi nevoit sa dezghetati aparatul.

Filtru activ de carbon elimina mirosurile neplacute, la circularea aerului in interiorul frigiderului asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor.

Combina are 2 senzori FreshSense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambientala, pe cea din frigider si din congelator.Rezultatul este o temperatura constanta in frigider, independent de temperatura exterioara.

Inainte sa va duceti la supermarket sa va faceti cumparaturile saptamanl, activati functia de super racire, astfel veti raci alimentele mai repede si previni incalzirea produselor care se afla in frigider.

Functia de super congelare protejeaza alimentele deja congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugi noi alimente, cele noi sunt congelate mai repede.

Cu functia Holiday se reduce la minimum temperatura si functioanarea aparatului.Activarea acestei functii este utila cand plecati in vacanta.

Moderna, performanta si foarte incapatoare, combina frigorifica Bosch asigura o racire si congelare de cea mai buna calitate.Este una dintre cele mai bune si mai bine echipate modele de aparate frigorifice de pe piata, din categoria sa de pret, reprezentand asadar o alegere perfecta pentru orcine isi doreste un aparat premium.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here