Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ – pareri si review

0
758

Combina frigorifica nu este un aparat electrocasnic pe care vrei sa il schimbi odata la 1-2 ani, drept pentru care inainte de a va duce in magazin trebuie sa va informati foarte bine cu privire la produsul pe care il doriti.
Achizitia unui brand no name aduce de la sine si riscul de a nu gasi service-uri autorizate pentru reparatii, piese de schimb, sau ca pretul acestora sa fie foarte mare. Compania Beko este una dintre cele mai bune in randul aparatelor electrocasnice si dispune de tehnologii de ultima ora. Daca v-am convins, atunci combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, este perfecta pentru familia dumneavoastra avand un pret mic.

Clasa energetica a combinii frigorifice Beko DBK 386 WDR+, 325l, Clasa A+

Aceasta combina frigorifica se incadreaza in clasa energetica A+, unde A este cea mai scazuta clasa la consumul de energie.Consuma cu 24% mai putin fata de celelate aparate incadrate in clasa A. Consumul energetic anual este de 281kWh/an.

Caracteristici generale privind combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+,325l, Clasa A+

Design-ul combinei frigorifice este atat de diversificat incat e greu sa nu gasiti ceva pe placul dumneavoastra. Culoarea alba, formele fluide si eleganta desavarsita va da o discordanta bucatariei dumneavoastra. Dimensiunile combinii sunt lungimex201cm,Latime x59.5cm si adancime60cm. Frigiderul are iluminare interioara cu LED, aceasta asigura iluminarea optima, fara a incarca factura la energie electrica. Directia in care se deschid usile frigiderului este pe partea dreapta, standart, insa ele sunt reversibile, in functie de spatiul dumneavoastra. Manerul este vertical. Nivelul de zgomot este de 42dB, foarte silentioasa pentru o combina frigorifica.

Frigiderul are in componenta 4 rafturi din sticla, ajustabile astfel veti avea suficient loc pentru recipiente de dimensiunii mari. Compartimentul de legume/fructe, este spatios si asigura pastrea lor in cele mai bune conditii. Volumul frigiderului este de 235l. Sistemul de dezghetare este automat. Usa are un numar de 7 suporturi, din plastic, suficiente pentru depozitarea bidoanelor, sticlelor, cutiilor de lapte.

Congelatorul are 3 compartimente.Capacitatea de congelare este de 5kg in 24h. Sistemul de dezghetare este manual, dar acest lucru nu trebuie sa fie un inconvenient. Volumul congelatorului este de 90l.

Functii tehnice

Functia super-congelare, utilizati aceasta functie la prima pornire a aparatului, inainte de curatare sau cu 24 de ore inainte sa introduceti o cantitate mare de alimente. Daca aceasta functie nu este dezactivata manual, aceasta se va opri automat dupa 2 zile. Apoi temperatura congelatorului va reveni la cea mai recenta valoare setata.

Usa frigiderului este dotata cu garnitura bacteriana ce previne formarea bacteriilor si a mucegaiului. Manerele au si ele un strat protectiv antibacterian, fapt ce asigura un grad sporit de igiena.

Functia speciala Active Fresh Blue Light, mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, aceasta este activa permanent in interiorul frigiderului. Datorita acestei functii produsele vor ramane proaspete mai mult timp.

Combina frigorifica Beko este prevazuta cu Voice recorder, comunici mai usor cu cei dragi.Printr-o simpla apasare de buton le poti lasa oricand un mesaj, fie ca este vorba de ce mancarea ai pregatit, ori sa le amintesti de o sarcina pe care o au de indeplinit. Aceasta functioneaza si ca ceas, astfel poti seta alarma, iar cand aceasta ajunge la ora stabilita va incepe sa cante.

Afisajul este de tip LED ce perimite vizualizarea si reglarea temperaturii cu doar o simpla apasare de buton.
Combina frigorifica are o autonomie de 18ore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here