Combina frigorifică Beko DBK 386 WDR+, 331 l

0
670
Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+

Alimentele trebuie depozitate corect pentru a fi cât mai mult timp bune de mâncat sau utile la gătit. O combină frigorifică modernă trebuie sa aibă suficiente compartimente, sertare, rafturi și suporturi pentru ca noi să putem să depozităm fiecare aliment corect.

Mai mult decât atât, pentru a economisi spațiu, atât frigiderul cât și congelatorul trebuie să fie încăpătoare pentru a nu fi în situația în care, în afară de combina frigorifică, ar trebui să mai achiziționăm ceva pe lângă, fie pentru a depozita produsele congelate, fie pentru cele proaspete.

Așadar, vă recomandăm combina frigorifică Beko DBK 386 WDR+ cu o capacitate de 331 litri, destul de încăpătoare chiar și pentru o familie numeroasă, pe care o puteți găsi acum la un preț bun.

Caracteristicile generale ale combinei frigorifice Beko DBK 386 WDR+

Combina frigorifică Beko DBK 386 WDR+ este albă integral și de aceea se potrivește în orice bucătărie obișnuită sau în una cu dichis. Aceasta este dotată cu 2 mânere verticale, unul pentru frigider și unul pentru congelator, montate astfel încât să se deschidă standard pe partea dreapta. Deschiderea ambelor uși este reversibilă, putând fi mutate cu deschidere pe partea stângă.

Dimensiunile combinei frigorifice Beko DBK 386 WDR+  sunt 201 (înălțimea) x 59.5 (lățimea) x 60 (adâncimea) centimetri.

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ interior Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ voice recorder Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ clasa energetica

În plus, această combină frigorifică este foarte silențioasă, emițând un zgomot de 40 dB.

Autonomia de care vă puteți bucura cu combina frigorifică Beko DBK 386 WDR+ este de 18 ore.

Frigiderul are 4 rafturi din sticlă rezistentă pe care puteți depozita recipiente cu mâncare, un compartiment de legume/ fructe, dar și unul special pentru brânzeturi și unt, foarte util, de altfel. Ușa este prevăzută cu 7 suporturi, 3 mari și 4 mici, pentru ouă, drojdie și alte mărunțișuri. Capacitatea netă a frigiderului este de 244 litri. Acesta este dotat și cu sistemul de dezghețare automat.

Congelatorul are o capacitate de congelare de maximum 5 kilograme/ 24 de ore și un sistem manual de dezghețare. Alimentele vor putea fi congelate pe cele 3 rafturi disponibile, luând în calcul faptul că produsele congelate nu trebuie să se atingă de cele care urmează a fi congelate.

Clasa energetică

Combina frigorifică Beko DBK 386 WDR+ se încadrează în clasa energetică A+, o clasă energetică performantă cu ajutorul căreia se economisește energie electrică. Clasele energetice pe care vi le recomandăm pentru electrocasnice performante și de durată sunt: A, A+, A++ și A+++.

Funcții speciale

Combina frigorifică Beko DBK 386 WDR+ este prevăzută cu Active Fresh ”BlueLight” care determină continuarea procesului de fotosinteză pe perioada în care legumele și fructele sunt depozitate în cutia specială. Astfel, prospețimea legumelor și a fructelor este păstrată mai mult timp, iar valoarea nutritivă este mai ridicată față de cea a fructelor și legumelor depozitate într-un frigider obișnuit. Conținutul de vitamina C se păstrează aproape intact chiar și după depozitare datorită luminii albastre. Cele 2 LED-uri albastre funcționează și cu ușa frigiderului închisă.

Un alt beneficiu al combinei frigorifice Beko DBK 386 WDR+ este faptul că nu doar garnitura ușilor este antibacteriană, ci și mânerele acestora. Datorită aditivilor speciali formarea bacteriilor este prevenită.

Ușa frigiderului are în partea superioară un display încorporat care poate fi utilizat pe post de ceas, alarmă sau chiar pentru înregistrarea și transmiterea mesajelor vocale.

Pe ușa frigiderului, dar în partea de jos, se găsește un dozator de apă cu acces facil special pentru a vă oferi apă rece oricând.

Cum se depozitează alimentele corect în frigider?

  • Brânza și untul se depozitează în compartimentul de brânzeturi situat pe interiorul ușii frigiderului.
  • Legumele și fructele se depozitează în cutia pentru legume și fructe.
  • Mâncarea gătită se păstrează pentru maximum 2-3 zile în vase închise ermetic.
  • Alimentele și băuturile proaspete se păstrează în frigider pentru scurt timp.
  • Carnea se păstrează proaspătă 2-3 zile în frigider, doar în pungi de polietilenă.
  • Sticlele se păstrează în compartimentul special situat pe interiorul ușii.
  • Alimentele fierbinți trebuie lăsate întâi să se răcească și apoi se depozitează în frigider.
  • Nu se lipesc pachete cu alimente de peretele răcit al frigiderului.
  • Alimentele se păstrează ambalate sau acoperite.

Vă recomandăm combina frigorifică Beko DBK 386 WDR+ deoarece are grijă de alimentele dumneavoastră.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here