Combina frigorifica Artic ANK366NFS+ – pareri si review

0
628

O multime de tehnologii revolutionare pe care le gasesti in orice combina frigorifica Artic iti asigura pastrarea alimentelor prosapete un timp indelung. Functii precum No frost economisesc bani si iti asigura un confort sporit. Combina frigorifica este unul dintre aparatele electrocasnice cu care interactionezi zilnic si unul din cele mai importante obiecte de uz casnic. De aceea, cand vine vorba de achiztionarea unui astfel de aparat electrocasnic trebuie sa faci alegerea cea mai potivita, si mai ales convenabila. Combina frigorifica Artic ANK366NFS+, este acum cea mai buna alegere pe care o poti face.

Clasa energetica a combinii frigorifice Artic ANK366NFS+

Aparatele frigorifice sunt raportate la clasa de consum, in general clasa energetica cea mai des intalnita este A. Combina frigorifica Artic ANK366NFS+, se incadreaza in clasa energetica A+, cel mai scazut consum de energie. Consumul energetic anual este de 331kWh/an.

Caracteristici generale

Ofera o nota de eleganta si de still bucatariei tale aceasta combina frigorifica in varianta. Dimensiunile combinei sunt inaltime201cm, latime59.5cm si adancime60cm. Aceasta combina frigorifica, are deschidere pe partea dreapta, usile fiind reversibile. Manerul este vertical integrat atat pentru compartimentul frigiderului cat pentru compartimentul destinat congelarii. Afisajul este de tip LCD ce permite setarea rapida a temperaturii si selectarea functiilor dorite. Alegi optiunea dorita cu o simpla apasare. Volumul net al frigiderului este de 231l, iar cel al congelatorului de 90l. Nivelul de zgomot este de 43dB,foarte silentioasa in functionare, nu se aude nici noaptea.

Frigiderul are 3 rafturi si sunt confectionate dintr-o sticla rezistenta, ce pot suporta o greutate de pana la 25kg. Rafturile pot fi pozitionate la diferite niveluri, in functie de marimea si numarul recipientelor depozitate. Compartimentul de legume si fructe este glisant pentru o facilitare mai buna a produselor. Pe usa frigiderului sunt 4 suporturi, ajustabile ce permit folosirea eficienta a spatiului din frigider,in functie de dimensiunile lor. Raftul xxl, permite depozitarea sticlelor de mari dimensiuni,astfel sticlele vor fi bine fixate si mereu la indemana.

Ventilatorul plasat in interiorul frigiderului contribuie la distributia uniforma a temperaturii si umiditatii. Sistemul de dezhetare este automat.

Congelatorul are un numar de 3 compartimente. Capacitatea de congelare este de 6kg in 24h. Sistemul de dezghetare este automat.

Functii tehnice


Tehnologia Full No Frost
,acest sistem de racire impiedica formarea ghetii in cele doua compartimente ale combinei si mentine un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer. Alimentele vor fie mereu proaspete.
Fast Freeze XL Zone– compartimentul de mari dimensiuni al congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelare rapida.

Air Flow Dual Tech-aceasta tehnologie de racire pe baza de curenti de aer multidirectional mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata.

Functia de super-racire , aceasta functie poate fi utilizata pentru alimentele asezate in compartimentul refrigerator,care necesita sa fie racite rapid. Daca doriti sa raciti cantitati mai mari de alimente proaspete, este recomandat sa activati aceasta functie inainte de a pune alimentele in racitor.

Functia vacanta ,poti lasa frigiderul in priza, chiar si la plecarea in vacanta, fara teama mirosurilor neplacute sau a alimentelor stricate.

Eco Buzz, avertizeaza sonor in cazul neinchiderii sau inchiderii incorecte a usii.
Usa frigiderului are o garnitura bacteriana ce contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor si a mucegaiului.

Aceasta combina este dotata cu Energy Saver-opreste indicatoarele de pe display pentru a oferi un plus de ecconomie, in timp ce functiile aparatului raman active. Astfel veti economisi energie electrica fara a renunta la facilitatile aparatului.
Are o autonomie de 17h.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here