Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+ – Raport calitate / preț excelent

0
1188
Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+ - Raport calitate / preț excelent

Dacă sunteți în căutarea unei combine frigorifice a cărei principală calitate este perfomantă, dar care nu vă dezamăgește nici la capitolul design, atunci vă recomandăm combina frigorifica Arctic ANK366NFS+.

Funcțiile Full No Frost, Eco Buzz, Energy Saver, funcția Vacanță sunt fiecare în parte argumente solide în favoarea acestei combine frigorifice.

Clasa energetică a combinei frigorifice Artic ANK366NFS+

Combina frigorifică Artic ANK366NFS+ se încadrează în clasa energetică A+, fiind inferioară din punct energetic aparatelor din clasa energetică A+++, dar în mod cert superioară celor din clasa A.

Caracteristici – combina frigorifica Arctic ANK366NFS+

Artic ANK366NFS+ este în mod sigur un electrocasnic modern. Culoarea Silver dă o notă de unicitate și eleganță acestui model. Interesant și practic este și afișajul de tip LCD care permite setarea temperaturii și schimbarea funcțiilor cu o simplă apăsare, fără a mai fi necesar să deschideți ușa.

Combina frigorifică are următoarele dimensiuni: lățime 201 cm, lungime 59.5 cm și adâncime 60 cm. Capacitatea acesteia este de 321 litri.

Ușile au deschidere standard spre partea dreaptă, însă sunt reversibile așa că pot fi montate, în funcție de necesitate, cu deschidere spre dreapta sau spre stânga.

Frigiderul are 3 rafturi din sticlă ce pot susține o greutate de 25 de kg. Congelatorul are de asemenea trei rafturi.

Funcții – combina frigorifica Arctic ANK366NFS+

Știm cu toții cât de incomod este să dezgheți periodic combina frigorifică. Însă cu tehnologia Full No Frost de la Artic acest lucru nu mai este necesar. Cu ajutorul curenților de aer, Full No Frost asigură un nivel optim de umiditate și previne formarea gheții în cele două compartimente.

Calitatea și prospețimea alimentelor sunt păstrate timp îndelungat datorită tehnologiei de răcire pe baza de curenți de aer multidirecțional. Amestecul mirosurilor și deshidratarea alimentelor sunt împiedicate de distribuirea uniformă a temperaturii și umidității în cele două compartimente. Atât gustul, cât și aroma sunt conservate.

Tehnologia Eco Led, oferă o lumină mai puternică, dar cu un consum energetic de 7 ori mai mic comparativ cu sistemele de iluminat tradiționale. Căldura degajată în compartimentul frigorific este redusă.

Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+ - Raport calitate / preț excelent (2) Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+ - Raport calitate / preț excelent (3) Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+ - Raport calitate / preț excelent (4)

Funcția Energy Saver oprește indicatoarele luminoase de pe display pentru a economisi energie, însă funcțiile aparatului rămân active. Astfel, economisești și te bucuri de facilitățile aparatului în același timp.

Dacă frigiderul  nu este utilizat, funcția vacanță asigură funcționarea economică prin ajustarea temperaturii. Astfel, se poate lăsa frigiderul în priză și în timpul vacanțelor fără a fi preocupați de mirosurile neplăcute pe care le găsim la întoarcere.

În cazul în care ușa nu este închisă sau este închisă incorect, Eco Buzz transmite un semnal sonor de avertizare. Este evitat astfel consumul mare de energie provocat de creșterea temperaturii din combina frigorifică.

În interirorul răcitorului este plasat un ventilator ce menține temperatura constantă.

Fresh Max 0ﹾC este un compartiment ce menține temperatura aproape de 0ﹾC. Aveți astfel condiții ideale pentru a a păstra alimentele perisabile precum carnea sau peștele proaspăt câteva zile înainte de a le găti, fără să mai fie nevoie să le congelați. Acest compartiment este perfect și pentru decongelarea alimentelor în condiții optime.

Congelatorul are compartimente speciale pentru orice tip de congelare, inclusiv pentru congelare rapidă.

Merită achiziționată combina frigorifica Arctic ANK366NFS+?

Combina frigorifică Artic ANK366NFS+ este aparatul frigorific perfect pentru o familie modernă. Dacă îți dorești o combină dotată cu ultimele inovații tehnologice, capabilă să îți ușureze unele sarcini domestice, cum ar fi eliminarea necesități de a decongela frigiderul, alege Artic ANK366NFS+ cu o capacitate mare de depozitare și funcții economice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here