Combina frigorifica Arctic ANK326B+ – Ieftină, Economică și Fiabilă

0
881
Combina frigorifica Arctic ANK326B+ - Ieftină, Economică și Fiabilă

Dacă un simplu frigider nu vă este suficient, este timpul să achiziționați o combină frigorifică care combină avantajele unui frigider cu cele ale unui congelator. Artic vă oferă varianta convenabilă ca preț, practică și economică, oferindu-vă combina frigorifica Arctic ANK326B+.

Clasa energetică a combinei frigorifice Artic ANK326B+

Combina frigorifică Artic ANK326B+ face parte din clasa energetică A+ și consumă cu 24% mai puțin decât un electrocasnic din clasa energetică A. Dacă vrei doar să schimbi vechiul frigider cu unul nou, vei economisi energie electrică.

Caracteristici – Combina frigorifica Arctic ANK326B+

În ceea ce privește designul, combina frigorifică Artic ANK326B+ este special creată pentru cei care își doresc un aparat frigorific clasic, elegant, ușor de asortat cu orice tip de mobilă. Culoarea este de asemenea standard, și anume alb.

Această combină frigorifică are o înălțime de 185.3 cm, o lățime de 59.5 cm și o adâncime de 60 cm.

Ușile se deschid în mod standard spre partea dreaptă, dar, ca și la celelalte  modele Artic,  acestea sunt reversibile, ceea ce înseamnă că aveți posibilitatea de a monta ușile fie cu deschidere spre dreapta, fie cu deschidere spre stânga. Mânerul este vertical.

Termostatul este ajustabil ceea ce permite reglarea rapidă a temperaturii în funcție de nevoi.

Combina frigorifică Artic ANK326B+ are trei rafturi fabricate din sticlă cu rezistență ridicată. Se pot depozita fără probleme recipiente cu o greutate de până la 25 kg pe orice raft. Rafturile sunt ajustabile. Acestea pot fi repoziționate în funcție de mărimea recipientelor pentru o mai bună utilizarea a spațiului din frigider.

Ușa este dotată cu 4 suporturi, ajustabile pentru o bună organizare a spațiului. Raftul XXL Bottle permite păstrarea sticlelor mari de suc sau de lactate pe ușa frigiderului, fără a mai ocupa spațiu pe rafturile din interiorul frigiderului.

Ventilatorul poziționat în interiorul răcitorului contribuie la  menținerea constantă a temperaturii prin distibuirea acesteia în mod uniform în interiorul frigiderului.

Cu funcția Eco Buzz nu trebuie să vă mai faceți griji că ați uitat frigiderul deschis sau  că nu l-ați închis bine. Sistemul de avertizare sonoră vă anunță atunci când acest lucru se întâmplă. Astfel se previne creșterea temperaturii în interiorul frigiderului și implicit se economisește energie electrică.

Congelatorul are compartimente de mari dimensiuni ce oferă multiple opțiuni de conservare, chiar și congelare rapidă. Combina frigorifică Artic ANK326B+ are 3 compartimente pentru congelare și o capacitate de congelare de 5 kg/24 h.

Compartimentul pentru fructe și legume, nelipsit din orice combină marca Artic, garantează păstarea prospețimii de grădină a fructelor și legumelor.

Pentru un plus de igienă, garnitura ușilor conține aditivi speciali care previn apariția mucegaiului și a microbilor.

Volumul total de depozitare al acestei combine este de 295 l, dintre care 90 l este volumul congelatorului și 205 volumul frigiderului.

În cazul în care rămâneți fără curent, combina frigorifică Artic ANK326B+ are o autonomie de 18 ore.

De ce să cumperi combina frigorifica Arctic ANK326B+?

Combina frigorifică Artic ANK326B+ vă garantează rezultate eficiente și economice la prețuri mici, atât la achiziționare, cât și pe parcursul funcționării. Spațiul din interiorul frigiderului este suficient și pentru familii mai numeroase și permite reorganizarea facilă, în funcție de nevoi. Garnitura antibacteriană asigură păstrarea alimentelor în condiții de igienă sporită.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here