Combina frigorifică Arctic ANK275+ – Păreri, Preț și Impresii

0
907
Combina frigorifică Arctic ANK275+ - Păreri, Preț și Impresii

Combina frigorifică Arctic ANK275+ este un produs care se adresează celor interesați atât să consume alimente proaspete, cât și alimente congelate.

Artic ANK275+ garantează condiții de păstrare optime pentru ambele tipuri de hrană. Rafturile ajustabile permit reorganizarea combinei în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

De asemenea, se poate economisi spațiu datorită raftului XXL Bottle care permite depozitarea sticlelor mari pe ușă, fără a mai ocupa spațiu important pe rafturile din frigider.

Clasa energetică: combina frigorifică Arctic ANK275+

Combina frigorifică Arctic ANK275+ face parte din clasa energetică A+, ceea ce garantează o economie de energie de 24 % față electrocasnicele din clasa energetică A.

Design și caracteristici: combina frigorifică Arctic ANK275+

Combina frigorifică Artic ANK275+ are culoarea albă și un design clasic, potrivit pentru cei care își doresc o combină practică, elegantă, dar nu neapărat foarte modernă ca design exterior.

Dimensiunile combinei sunt de 170.5 cm lățime, 54.5 cm lungime și 60 cm adâncime.

Ușile au deschidere standard spre partea dreaptă, dar sunt reversibile. Acestea pot fi  montate în modul cel mai avantajos pentru spațiul în care a fost plasată combina frigorifică. Astfel, ușile acestei combine pot fi deschise atât la stânga, cât și la dreapta.

Frigiderul are 3 rafturi și 4 suporturi pentru ușă. Rafturile sunt ajustabile, asta însemnând că pot fi repoziționate la diferite niveluri în funcție de mărimea recipientelor depozitate. Astfel, veți avea mereu suficient spațiu în frigider. Pe ușă este poziționat raftul XXL Bottle, special creat pentru depozitarea sticlelor mari, care sunt foarte bine fixate în acest fel, iar spațiul din frigider nu mai este ocupat de acestea. Ușa mai permite poziționarea unor rafturi ajustabile care îți dau voie să iți organizezi frigiderul așa cum îți dorești, ținând cont de dimensiunea alimentelor, desigur.

Combina frigorifică Arctic ANK275+ - Păreri, Preț și Impresii (2) Combina frigorifică Arctic ANK275+ - Păreri, Preț și Impresii (3)

Combina frigorifică Arctic ANK275+ are compartiment separat pentru păstrarea legumelor și fructelor în condiții optime.

Congelatorul are 3 compartimente, suficient pentru nevoile unei familii de dimensiuni medii. Capacitatea de congelare este de 3.5 kg/24 h.

Termostatul este reglabil ca și la celelalte combine Artic. Temperatura de păstrare a alimentelor poate fi schimbată oricând, în funcție de nevoi și temperatură ambientală. Termostatul este creat în așa fel încât să fie ușor de folosit.

În interiorul răcitorului este plasat un ventilator ce contribuie la distribuția  uniformă a temperaturii și umidității din interior. În acest fel, temperatura se menține constant.

Ușile au garnitură antibacteriană. Aditivii speciali din garnitură previn formarea bacteriilor și a mucegaiului, mâncarea este astfel păstrată în condiții de maximă igienă.

Volumul net total al combinei Artic ANK275+ este de 262 l dintre care 87 l reprezintă volumul net al congelatorului și 175 l reprezintă volumul net al frigiderului.

De ce ar trebui să cumpărați combina frigorifică Artic ANK275+?

Combina frigorifică Artic ANK275+ trebuie să fie între opțiunile dumneavoastră în cazul în care sunteți interesat de o combină frigorifică cu un preț accesibil, care să se preteze la satisfacerea nevoilor zilnice ale familiei, și anume să păstreze alimentele proaspete și gustoase, în condiții de maximă igienă, să aibă suficient spațiu de depozitare și să fie și economică.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here