Combina frigorifica AEG S83520CMX2 – pareri si review

0
991

Daca vrei cu adevarat ca bucataria ta sa fie echipata dupa ultimele inovatii tehnologice, noi iti recomandam sa incepi prin a achizitiona combina frigorifica AEG S83520CMX2, iar daca este multumit poti trece si la celelalte aparate electrocasnice.

Clasa energetica

Are o clasa de eficienta energetica foarte buna si anume A++, consuma cu 21% mai putin fata de clasa A+.Consumul energetic anual este de 240kWh/an.

Caracteristici generale ale combinii frigorifice AEG S83520CMX2

Inox-ul este un material rezistent care da si senzatia de eleganta.Nu este o combina inalta, are o inlatime de 184cm, latime 59.5cm, adancime 64.7cm,iar zgomotul emis pe timpul functionarii atinge 41dB.Usile se deschid spre dreapta, dar le puteti schimba directia pentru ca sunt reversibile.Manerul este vertical integrat.Are un volum total de 312l, suficient pentru o familie de 3-4membrii, din care 220l ii revin frigiderului, iar 92l congelatorului.Pe usa exterioara este un afisaj LCD, de unde se regleaza temperatura pentru fiecare compartimet, este nevoie doar de cateva apasari.

Frigiderul este situat in partea de sus si dispune de 2 rafturi din sticla, asta il face mai usor de curatat, este nevoie doar de o laveta umeda iar urmele lasate de recipienti sunt indepartate,un suport metalic pentru sticle, foarte folositor, cu el sticlele vor fi mereu in siguranta si nu se vor mai deplasa si doua compatimente.Usa are 3 suporturi, ajustabile, astfel ca le puteti monta cum doriti.Iluminarea cu LED asigura o lumina puternica in intreg spatiul, astfel veti vedea cu usurinta unde se afla fiecare produs.

Compartimentul cel mai de jos are temperatura cea mai scazuta fata de restul frigiderului si este ideala pentru a depozita carne sau peste.

Congelatorul este situat in partea de jos si are 2 compartimente mari transparente.Poate congela o capacitate de 10kg/24h.Sistemul de dezghetare este automat.

Functii tehnice

TwinTech pastreaza cu pana la 7 zile mai mult alimentele proaspete si nu permite formarea bacteriilor sau a altor microorganisme.Are doua sisteme independente de racire, aceasta asigura o buna circulare a aerului, asta inseamna fara depuneri de gheata.

Tehnologia MultiAirFlow produce curenti de aer rece delicati, uniformi care sa iasa la nivelul zonelor de racire si congelare.Fluctuatiile de temperatura sunt minimizate, iar timpii dde racire sunt redusi ceea ce ajuta la alimentele sa-si pastreze aroma mai mult timp.

Functia de super-congelare se foloseste de obicei atunci cand se introduce o cantitate mare de alimente, se activeaza inainte de introducerea alimentelor, pentru ca cele deja aflate sa nu sufere un soc termic.
Functia de super- racire se foloseste de regula atunici cand mergeti la piata/supermarket si aveti foarte multe produse.

In cazul unei pene de curent, combina reuseste sa mentina interiorul timp de 20h fapt ceea ce identifica si aspectul unei bune izolatii la interior.

Daca ar fi sa descriem intr-un cuvant combina, acela ar fi de excelenta si asta pentru ca dispune de ultimele inovatii in materie de tehnologii. Pastreaza mancarea proaspata mai mult timp si impiedica formarea mucegaiului sau a bacteriilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here