Cel mai ieftin frigider: Star-Light CDD-210API

0
1077
Cel mai ieftin frigider: Star-Light CDD-210API

Cu toții știm momentul în care rămâi fără ceva cu adevărat util și fără bani în același timp așa că vă recomandăm unul dintre cele mai ieftine frigidere. E drept că are dotări normale, dar este perfect pentru momente ca cel descris mai sus. Dacă nu vrei să ai un dozator încorporat în ușa frigiderului sau dacă nu vrei să fie roșu, verde, argintiu, sau negru, poți achiziționa cu încredere frigiderul Star-Light CDD-210API.

Design și clasă energetică

Frigiderul Star-Light CDD-210API se încadrează în clasa energetică A+, o clasă energetică performantă și cu un consum mic de energie. Față de un frigider cu clasa energetică A, consumul de energie este redus cu până la 20%.

Frigiderul Star-Light CDD-210API are un design clasic, alb integral, cu 2 uși și mânere verticale cu deschidere pe dreapta. Mânerele sunt reversibile. Chiar dacă are o capacitate de doar 207 litri dintre care 166 litri reprezintă volumul net al frigiderului iar restul de 41 litri reprezintă volumul net al congelatorului, datorita proiectării inteligente, cu frigiderul Star-Light CDD-210AP veți avea la dispoziție un spațiu de stocare mai mult decât generos pentru familia dumneavoastră. Dimensiunile acestui frigider sunt 142 (înălțime) x 55 (lățime) x 55 (adâncime) centimetri și are o greutate de doar 40 de kilograme. Este foarte silențios, emițând un zgomot de maximum 40 de decibeli.

Cel mai ieftin frigider: Star-Light CDD-210API design Cel mai ieftin frigider: Star-Light CDD-210API interior

Compartimentarea frigiderului Star-Light CDD-210API

Rafturile din interior sunt perfect ajustabile și beneficiați de 3 suporturi poziționate inteligent pe interiorul ușii, dar și de suport pentru fructe și legume proaspete. Spațiul din interior este iluminat și este dotat și cu un termostat reglabil.

Frigiderul are 3 rafturi ajustabile de sticlă și un compartiment special pentru unt și brânzeturi. Sticlele pot fi depozitate pe ușă, în raftul special.

Unde mai punem faptul că se dezgheață automat? Frigiderul Star-Light CDD-210API  este prevăzut cu un sistem automat de dezghețare, oferindu-vă nu doar un aparat frigorific de calitate la un preț mic ci și clipe minunate alături de cei dragi.

Congelatorul are o capacitate de congelare de 2 kilograme și este perfect pentru cei care nu sunt adepții preparatelor congelate. Pentru congelator frigiderul dispune de un raft de sârmă astfel încât să puteți pune la congelat produse proaspete fără a le atinge de cele deja congelate.

Din păcate, la acest preț, congelatorul trebuie dezghețat manual, ceea ce ar putea fi un minus în ochii unora dintre cumpărători.

De ce recomandăm frigiderul Star-Light CDD-210API?

Vă recomandăm frigiderul Star-Light CDD-210API deoarece este mult mai economic față de o combină frigorifică, este silențios, are un design clasic și se potrivește în majoritatea bucătăriilor datorită culorii sale, oferă un spațiu generos de stocare și este încadrat într-o clasă energetică performantă. În plus, este unul dintre cele mai ieftine frigidere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here