Cel Mai Ieftin Frigider: Heinner HF-215A+

0
894
Cel Mai Ieftin Frigider: Heinner HF-215A+

Frigiderele sunt aparatele frigorifice cu o capacitate mică a congelatorului destinate celor care preferă produsele proaspete în detrimentul celor congelate. Principalele avantaje sunt prețul mic și consumul redus de energie. Dacă nu ți-ai accesorizat încă bucătăria cu tot felul de aparate electrocasnice incorporabile și vrei să mergi pe stilul clasic fără a investi prea mulți bani, frigiderul Heinner HF-215A+ este recomandarea noastră.

Design și clasă energetică

Frigiderul este alb complet, având sigla brandului Heinner în partea superioară, pe congelator. Mânerele ușilor sunt încorporate, iar ușile se deschis în partea dreaptă, dar acest fapt nu constituie un impediment pentru cei care doresc ca ușile să se deschidă în partea stângă deoarece sunt reversibile. Dimensiunile acestui frigider sunt: 144 (înălțime) x 55 (lățime) x 55 (adâncime) centimetri și cântărește aproximativ 44 de kilograme. Design-ul frigiderul Heinner HF-215A+ este clasic și nu ar fi cea mai reușită alegere pentru o bucătărie modernă.

Clasa energetică A+ în care este încadrat frigiderul este o clasă energetică economică și performantă ceea ce se va reflecta în costul facturilor dumneavoastră. Un frigider încadrat în clasa energetic A+ consumă cu până la 20-24% mai puțină energie electrică față de un frigider din clasa energetică A.

Cel Mai Ieftin Frigider: Heinner HF-215A+ interior Cel Mai Ieftin Frigider: Heinner HF-215A+ design

Zgomotul maxim emis de frigiderul Heinner HF-215A+ este de 43 de decibeli, destul de puțin față de combinele frigorifice.

Compartimentare

În partea superioară este poziționat congelatorul care are un volum net de 45 de litri. Poate fi împărțit cu ajutorul unui raft de sârmă lucru pe care vi-l și recomandăm deoarece produsele proaspete băgate în congelator nu trebuie să le atingă pe cele deja congelate. Capacitatea maximă a congelatorului este de 2.5 kilograme într-un interval de 24 de ore. Procesul de congelarea durează aproximativ 24 de ore. În acest interval nu trebuie să mai adăugați alte alimente la congelare.

Frigiderul este poziționat în partea inferioară și este prevăzut cu două rafturi de sticlă ajustabile pentru a reuși să depozitați recipiente de diferite mărimi. Pentru a repoziționa rafturile de sticlă trebuie să trageți în direcția indicată de săgeți și apoi le puteți așeza unde doriți. Volumul net al frigiderului este de 170 de litri, destul de încăpător chiar și pentru familii de 3-4 membri.

Pe ușă sunt 3 rafturi destinate ouălor, brânzeturilor, untului și sticlelor.

Aspectele care ne plac la frigiderul Heinner HF-215A+ sunt:

  • clasa energetică performantă;
  • design-ul Eco ergonomic;
  • design-ul special conceput pentru o spălare ușoară;
  • nivelul redus de zgomot: 43 de decibeli este maximum;
  • ușile sunt reversibile;
  • are o capacitate de 215 litri.

Un singur aspect nu e pe placul nostru la acest frigider. Dezghețarea se face manual atât pentru frigider cât și pentru congelator. Acest lucru vă va lua timp, dar nu prea des. Părerea noastră este că merită achiziționat chiar și așa deoarece este un frigider ieftin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here