Aparat de aer conditionat Whrilpool SPIW 409

0
612
Aparat de aer conditionat Whrilpool SPIW 409

Un aparat de aer conditionat nu doar ca este eficient in sezonul cald, ci ofera aceleasi performante bune si in sezonul rece.Si cum de fiecare data plecam de la ideea ca cel mai bun produs este acela care se muleaza perfect nevoile fiecarui utilizator, noi iti prezentam aparatul de aer conditionat Whrilpool SPIW 409.

Caracteristici generale ale aparatului de aer conditionat Whrilpool SPIW 409 Inverter

Avand un design simplu, de culoare alba, aparatul se va potrivi perfect in livingul dumneavoastra.Are dimensiunile de 881mm x270mm x217mm cu o greutate de 8.7kg.Zgomotul emis de aceasta variaza de la 21,26, 33, 40dB, este in functie de treapta de ventilare.Nu este un aparat zgomotos, din contra este foarte silentios, ideal pentru persoanele care atipesc pe canapeaua din living.Unitatea exterioara are dimensiunile de 660mm x240mm x482mm si o greutate de 28kg.

Functia 4D Airflow Inlet asigura un flux mai mare de aer si o capacitate mare la aceslasi zgomot.

Tehnologia Inverter permite un control strict al rotatiilor compresorului.La compresor si ventilator creste eficienta aparatului si reduce vibratiile si zgomotul.

Clasa energetica a paratului de aer conditionat Whrilpool SPIW 409

Aparatul face parte din clasa energetica de racire A++, cu o capacitate nominala la racire de 765W, iar clasa energetica de incalzire A, cu o capacitate nominala la incalzire de 715W.

Functii si performante

Stim cu totii ca Whrilpool a dezvoltat cateva caracteristici care depasesc cu mult imaginatia utilizatorilor atunci cand vine vorba despre functionalitati si performante.

Una dintre functii este 6th Sense Air Flow, nimic altceva decat proprietate dezvoltata de cei de la Whrilpool care permite aparatului de aer conditionat sa ruleze intr-un mod automat.Indiferent de temperatura preluata din modul de functionare, Whrilpool reuseste sa seteze modul de operare (ventilare, racire, uscare) pentru a crea un confort desavarsit.

6th Sense Power Saver, este o alta functie brevetata de cei de la Whrilpool, controlata de un microprocesor ce depisteaza valoarea temperaturii ambientale si o transforma in parametru de functionare.

Aparatul este dotat cu un filtru HD retine pana la 90% din particulele de praf si unul HEPA. HEPA este extrem de eficient in indepartarea impuritatilor din aer si alergenilor.

Apasati butonul power pentru aprinderea aparatului.

Este convenabil sa setati cronometrul cu butonul Timer atunci cand plecati dimineata de acasa,pentru a avea o temperatura confortabila in incapere la intoarcere.Puteti de asemenea decupla cronometrul noaptea pentru a va bucura de un somn bun.

Modul Jet este folosit pentru a porni sau opri racirea rapida.Racirea rapida functioneaza la viteza rapida a ventilatorului, schimband automat temperatura setata la 18C.

Arrond U este o cale de a seta automat temperatura optima pentru pozitia in care te afli.Telecomanda trimite la fiecare 10 minute un semnal catre unitatea interna indicand temperatura din jurul ei, urmand ca aparatul sa ajusteze temperatura pana la cea dorita in cel mai scurt timp posibil.

Toate modele Whrilpool de aparate au functia Autorestart ce permite repornirea aparatului dupa o cadere de tensiune sau scoaterea accidentala din priza, cu ultimele setari.

Principalele cauze de miros neplacut in aer sunt mucegaiul care se dezvolta in schimbatorul de caldura atunci cand schimbatorul este umed.Cu functia de Auto curatare nu mai trebuie va faceti griji asupra starii aparatului.

Majoritatea aparatelor au un consum de 5W, acesta are o functie care consuma 1W stand by.

Datorita modului Sleep va veti simti confortabil in timpul somnului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here