Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE

0
554
Aparat de aer conditionat Mitsubischi Electric MZS-FH35VE

Multe branduri vin cu cele mai ieftine aparate de aer conditionat pentru a vinde cat mai mult, dar acest lucru ofera o racire eficienta?Nu este deloc asa, si nu doar racirea este scazuta ci si ratingul cu stele energetice, iar dupa un timp veti constata ca factura creste sau probleme la compresor.Deci, nu alegeti niciodata branduri care vand aparate la preturi mai mici decat pretul real.Daca v-am convins asupra achizitionarii unui aparat de top, atunci cel mai potrivit e aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE.

Caracteristici generale ale aparatului de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE

Unitatea interna este prevazuta cu un design simplu si discret, camuflandu-se perfect pe un perete alb.In partea dreapta se afla un mic ecran LCD, unde este afisata temperatura.Masoara lungime 925mm, latime 305mm si inaltime 234mm,avand o greutate de 13.5kg. Unitatea exterioara masoara lungime 800mm, latime285mm si inaltime 550mm si o greutate de 37kg.Temperatura minima de operare racire este de -10C, iar cea maxima de +46C, temperatura minima de oprare incalzire este de -25C, iar cea maxima de +24C.

Filtrul antibacterian de aer este bun pentru curatarea aerului.Acest filtru utilizeaza o incarcatura speciala electrostatica si microstructura ce atrage polen, praf, mucegai si fum.Incarcarea electrostatica atrage microorganisme suplimentare din aer, in timp ce filtru capteaza ferm si tine particulele capturate in aer.

Clasa energetica a aparatului de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE

Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este una foarte buna.Clasa de racire este A+++, iar ce de incalzire A+++.Are o capacitate de racire de 12000BTU si de incalzire de 13600BTU,raceste o suprafata de aproximativ 35mp.

Functii si performante

Seria MSZ-FH este apogeul seriilor de la Mitsubishi Electric in ceea ce priveste curatarea aerului, senzorul de miscare si tehnologiile fluxului de aer, reprezinta eforturile necesare pentru a crea un aer conditionat care are ca prioritate un stil de viata sanatos.

Filtru Plasma Quad de la Mitsubishi combate bacteriile, virusii, alergenii si praful prin intermediul unui camp electric si al unei serii de descarcari electrice care trec prin tot aerul tratat de unitate.

Filtru deodorizant filtreaza particulele mici(bacterii, microorganisme) si fumul de tigara, miros neplacut.

Aparatele de aer conditionat din seria FH sunt echipate cu un senzor tridimensional I-See, prin raze infrarosii si datorita miscarii oscilatorii a opt senzorii diferiti, montati verticali, creeaza o cartografiere 3D a temperaturii din camera.Aceasta precizie de masurare permite constatarea prezentei oamenilor in camera si permite realizarea unor functii speciale, cum ar fi posibilitatea directionarii fluxului de aer direct catre oameni sau evitatrea acestui lucru, in mod automat.

Flux de aer indirect este pentru a preveni directia fluxului de aer catre oameni.

Fluxul de aer direct este pentru livrarea aerului acolo unde se afla persoanele.

Senzorul reuseste sa detecteze prezenta oamenilor din incapere.Atunci cand nu exista nicio persoana, aparatul comuta pe modul automat in modul de economisire a energiei.Astfel, daca camera este goala, consumul este redus cu 10% in primele 10 minute si cu 20% dupa 60 minute.

Tehnologia Inverter a revolutionat modul de functionare a aparatelor de aer conditionat.Cu ajutorul acesteia fiecare utilizator are posibilitatea de a comuta rapid intre functiile princiaple (racire si incalzire).Motorul puternic pare sa fie cea mai importanta caracteristica a acestui aparat.Motorul poki-poki, despre care specialistii din domeniu afirma ca are o densitate magnetica ridicata conduce la o eficienta iesita din comun.

Butonul Mode va duce la incalzire, racire si dezumidificare.

Econo Cool va reduce temperatura la 60 grade intr-o perioada de 8h.

Cu Follow me temperatura te va insoti oriunde in casa, atat timp cat ai alaturi telecomanda aparatului.

Cuvintele esentiale in designul unitatii interioare sunt:Slim, simplu si o imagine de inalta calitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here