Aparat de aer conditionat Midea Blanc MSMABU-12HRDN1

0
716
Aparat de aer conditionat Midea Blanc MSMABU-12HRDN1

Cu totii ne-am dori ca vara sa ne mutam la mare sau la munte ca sa scapam de temperaturile caniculare, dar asta nu se poate din cauza serviciului.Cu un aer conditionat nu veti mai plange de temperaturile crescute si de disconfortul de caldura cauzat de acesta.Noi va recomandam aparatul de aer conditionat Midea Blanc MSMABU-12HRDN1.

Caracteristici generale ale aparatului de aer conditionat Midea Blanc MSMABU-12HRDN1

Are un design curbat,ce utilizeaza fiecare linie la potential maxim,aducand simplitate si eleganta casei dumeavoastre.Unitatea interioara are dimensiunile de 805mm x285mm x205mm si o greutate de 7.5kg.Afisajul este Led discret pentru o integrare eleganta, ce indica temperatura setata.Zgomtul emis de aceasta este de 41dB, foarte mic pentru un aparat ce are capacitatea de 12000btu.Constructia unitati exterioare este robusta si rezistenta in timp datorita materialelor de calitate superioara si designu-lui tip diamant. Are dimensiunile de 770mm x300mm x555, cu o greutate de 25,5kg.

Compresorul din unitatea exterioara a aparatului de aer conditionat este Inverter,are o eficienta inalta, schimbator de caldura de inalta eficienta cu sistem de conducte optimizat.Valva de expansiune electronica este de inalta eficienta, ce controleaza fluxul refrigerant mult mai precis.Ventilatorul axial are un design optimizat cu diametru mai mare decat cele obisnuite,pentru o mai buna distribuire a aerului ventilat.

Clasa energetica a aparatului de aer conditionat Midea MSMABU-12HRDN1

Clasa de eficienta energetica la racire a aparatului este clasa A+++, iar la incalzire A+.Capacitatea de racire este de 14000BTU, iar cea de incalzire de 14400BTU, asta inseamna ca raceste o suprafata de aproximativ 30mp.

Functii si performante

Filtru antipraf filtreaza particulele de praf iar filtru Catalizator absoarbe,distruge si indeparteaza particulele nocive din incapere.

Fluxul de aer 3D este redirectionat in fiecare colt al incaperii.Directionare flapsuri stanga-dreapta, sus-jos.Fluxul auto a flapsurilor orizontale si verticale confera o distributie mare pana in cel mai indepartat colt al camerei.

Functia Super Cool poate fi activata cu atingerea unui singur buton.Elicea ventilatorului se va roti la o viteza sporita pentru a produce un plus de flux racorors, care va scadea rapid temperatura ambientala la -17C.

Eco Mode cu o simpla apasare a butonului se activeaza programul de 8h si economiseste cu pana la 60% energie, este pentru o functionare silentioasa.

Triplu confort, echipamentul vine dotat cu 3 functii create pentru confortul utilizatorului:nu deranjati, de urmarie si de noapte.

Modul nu deranjati ofera o functionare silentioasa, reducerea led-urilor aparatului, oferind astfel un confort sporit.

Cand activati functia urmarie se creeaza un sentiment de confort sporit, prin reglarea automata a aerului conditionat in functie de temperatura mediului ambiant in continua schimbare.

Functia noapte asigura conditii optime pentru un somn linistit fara variatii prea mari de temperatura.In plus sistemul va functiona in regim silentios.

Auto clean mentine schimatorul uscat, pentru a imipiedica formarea mucegaiului si a bacteriilor.

Timer permite programarea activitii pe intervale de timp, indiferent de prezenta ta la momentul respectiv.

Daca nu se afla nimeni in camera aparatul intra automat in modul power save.

Functiile de climatizare ale aparatului sunt:incalzire, racire, ventilatie si dezumidificare.

Dezumidificarea are rolul de a elimina umezeala in zilele calduroase.

Butoanele mari de pe telecomanda va permite sa utilizati ce program doriti.Ecranul mare va ofera informatii detaliate asupra programelor.

Aparatul este un model foarte practic si eficient, ce va reusi cu siguranta, sa iti readuca confortul in zilele caniculare.Prezinta o capacitate suficient de mare si functii de ultima ora, ceea ce ii va creste eficienta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here