Aparat de aer conditionat LDK AEOLUS 12

0
802
Aparat de aer conditionat LDK AEOLUS 12

Un aparat de aer conditionat aduce un plus de confort in zilele calduroase de vara pentru o famile care isi doreste sa traiasca in conditii mult mai bune.Vara in casa este o caldura umeda, sufocanta, careia cu greu ii pot face fata oamenii, de aceea noi va recomandam achitizitonarea aparatului de are conditionat LDK AEOLUS 12, cu o capacitate de 12000BTU, cu functii moderne si la un pret mic.

Caracteristci generale ale aparatului de aer conditionat LDK AEOLUS 12 Inverter

Designul sau este unul elegant, carcasa unitatii interioare este de culoare neagra, ce va aduce un aspect asupra incaperii dumeneavoastra.Are un afisaj cu Led unde este afisata temperatura.Dimensiunile acesteia sunt de 805mm x194mm x285mm, si o greutate de 7kg. Nivelul de zgomot atins de cea mai puternica treapta de ventilare ajunge pana la 53dB, nu este nici cea mai mica dar nici cea mai mare valoare, astfel nu va produce un real disconfort acustic.Unitatea exterioara este de culoare alba, avand dimensiunile de 770mmx 300mm x555mm si o greutate de 26kg.Zgomotul emis de aceasta este de 59dB.Temperatura minima de operare racire este de -15, iar cea maxima de +50, temperatura minima de incalzire este de -15, iar cea maxima de 30grade.Aparatul are o putere de 12000BTU ceea ce il face perfect pentru apartamente mai mari.

Tehnologia Inverter este cea care ajuta la economisirea energiei electrice, ventilarea si dezumidificarea aerului din casa dumneavoastra.

Clasa energetica a aparatului de aer conditionat LDK AEOLUS 12

Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, avand clasa A++ la racire, si A++ la incalzire.Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410A si face parte din grupa glimerilor si lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare.Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de -40grade.

Functii si perfromante

Pentru a oferi un aer mai curat si cu mai multa prospetime aparatul este dotat cu un filtru antibacterian, cu ajutorul careia vor fi oprite praful si impuritatile mari,dar si microbii oferindu-va un aer mai sanatos si curat.

Cu modul Sleep aveti parte de vise placute fara griji de racire pentru un somn profund.

Turbo/Self Clean,functia Turbo permite ca unitatea sa raceasca incaperea in cel mai scurt timp posibil.Cand apasati acest buton pe modul racire, unitatea va incepe racirea la cel mai mare nivel si cu o viteza foarte mare.Cand apasati acest buton pe modul incalzire, va incepe procesul de incalzire.Cu modul Self Clean, aerul conditionat se va curata automat si usca evaporatorul, va pastra un aer proasapat pentru operatia urmatoare.

Swing, acest buton este utilizat pentru a opri sau porni miscarea orizontala a fantei de ventilatie sau seta ascendent sau descendent directia fluxului de aer.Fanta isi modifica pozitia cu 6 grade la fiecare apasare.

La activarea functiei Follow me, telecomanda afiseaza temperatura curenta din locatie.Apoi telecomanda va trimite acest semnal catre aparat la fiecare interval de 3 minute pana la reapasarea butonului follow me.

Functia Timer On este utila atunci cand doriti ca unitatea sa porneasca automat inainte de venirea acasa.Aparatul va incepe automat sa functioneze la ora setata.

Functia Timer Off este utila atunci cand doriti sa opriti aparatul dupa ce adormiti si doriti ca acesta sa reporneasca dimineata cand va treziti sau cand reveniti acasa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here