Aparat de aer conditionat Kumtel KTMSW12

0
615

In ultimele saptamani aparatele de aer conditionat sunt la mare cautare datorita temperaturilor tot mai ridicate, iar disconfortul termic incepe sa puna serioase probleme.Daca in trecut erau percepute ca o gama de lux, astazi sunt disponibile intr-o gama variata de preturi pentru a se potrivi fiecarui buzunar.Daca nu stiti ce sa alegeti, noi va recomandam aparatul de aer conditionat Kutumel KTMSW12.

Caracterisitici generale ale aparatului de aer conditionat Kutumel KTMSW12 12000BTU

Masurand lungime 800mm, latime 275mm si inaltime 185mm, cu o greutate de 7.4kg, unitatea aparatului este de un alb imaculat,fapt ce face sa fie vizibil de toate personele. Unitatea exterioara este alba si are dimensiunile de 800mm x554mm x333m si o greutate de 29kg.In ceea ce priveste zogomotul nu trebuie sa va faceti griji, acesta este un model destul de siletios de doar 36dB.Are o capacitate de racire de 12000BTU si de incalzire tot de 12000BTU,acest aparat este perfect pentru un apartament de 2 camere.Aparatul functioneaza pe racire chiar si la temperatura de +50grade, si are o functionare eficienta pe incalzire la temperatura de -15grade.

Dispune de tehnologia Inverter, compresorul functioneaza gradual, obtine o economie la energie de pana la 30-40% fata de clasicele compresoare de tip On/Off.Mai exacat de indata ce se ajunge la temperatura dorita , continua sa functioneze, dar cu un consum redus.Astfel temperatura din camera va ramane constanta.

Clasa energetica a aparatului de aer conditionat Kutumel KTMSW12

Se incadreaza in clasa energetica A++,la racire si clasa A+, la incalzire.Are un consum de energie destul de mic.Tensiunea de alimentare este de 230V.

Functii si performante

Pentru a oferi un aer mai curat si cu mai multa prospetime aparatul este dotat cu un filtru anti-praf,cu ajutorul carei vor fi oprite praful si impuritatile mari, dar si microbii, oferindu-va un aer curat si sanatos.

In ceea ce priveste caracteristicile sale de climatizare, aparatul Kutumel include 4 functii de climatizare:racire, incalzire, ventilatie si dezumidificare, precum si functii speciale:Turbo, Sleep, Auto restart,Autodiagnoza.

Functia de ventilare, cu aceasta functie aparatul ventileaza aerul din incapere cu un debit maxim de 485mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele de vara cand o data cu cresterea temperaturii de afara creste si umiditatea in atmosfera.

Functia Sleep asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu 1 grad pe racire si o va scadea cu 1grad pe incalzire, in primele ore de somn,apoi o va mentine 6 ore , dupa care se va opri.

Autodiagnoza-codurile de verificare se afiseaza pe telecomanda sau indicatorul de functionare pentru a informa utilizatorul cu privire la problemele detectate.

Autorestart reporneste aparatul si il face sa functioneze potrivit ultimelor setari efectuate pe telecomanda, in cazul intreruperii cu energie electrica.

Functia Turbo maximizeaza performantele pentru atingerea temperaturii dorite in cel mai scurt timp.

Time permite setarea momentelor de pornire si de oprire , la ce interval dde timp doresti.

Accesibil,performant si elegant, acest aparat va ofera o temperatura optima la interior si un consum redus de energie, prin intermediul compresorului inverter si a functiilor standard de climatizare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here