Aparat de aer conditionat cu inverter Vortex VAI-T12LCBK

0
516
Aparat de aer conditionat cu inverter Vortex VAI-T12LCBK

Temeperaturile caniculare din ultimele zile v-au adus la un stadiu aproape de exasperare? Nu va panicati, exista solutii pentru orice casa.Daca pana acum nu v-ati achizitionat un aer conditionat din lipsa banilor, si uneori prea scumpe, in momentul de fata exista pe piata echipamente pentru tot felul de buzunare.Un aparat de aer conditionat ar fi Vortex VAI-T12LCBK, este foarte ieftin si cu multe functii.

Caracteristici generale ale aparatului de aer conditionat Vortex VAI-12TLCBK

Carcasa unitatii interioare este de culoare alba, cu linii simple, ce o face sa se integreze perfect in locuinta dumneavastra.Are un display ascuns cu Led, ce afiseaza, temperatura, programul folosit si alte informatii.Zgomotul emis de acesta ajunge undeva la 50dB, foarte bun avand in vedere capacitatea de 12000BTU, (un aparat ce are capacitatea de 9000btu cu zgomotul acesta este destul de galagios).

Acest aparat dispune de un compresor de cea mai buna calitate si anume Inverter.Datorita tehnologiei Inverter se poate controla viteza ventilatorului pentru a ajusta racirea sau incalzirea, astfel incat, cand temeperatura ajunge la nivelul setat compresorul continua sa functioneze dar cu o viteza redusa.

Clasa energetica a aparatului de aer conditionat Vortex VAI-T12LCBK

Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica de racire A++, iar cea de incalzire A+.Aceasta clasa are cel mai scazut consum de energie.Capacitatea de racire este de 12000BTU si raceste o suprafata de 24mp, ideal pentru un apartament de 2 camere.

Functii si performante

Aparatul de aer conditionat este echipat cu un filtru ionic, acesta raceste aerul si imbunatateste calitatea acestuia.Acest lucru face aparatul mai eficient la racire.Calitatea buna a aerului combinat cu aerul rece este combinatia perfecta.

Functia de curatare automata mentine vaporizatorul uscat, imediat ce aparatul si-a incheiat activitatea.In acest mod, vei tine la distanta bacteriile si mucegaiul, si implicit principala cauza a mirosurilor neplacute.

Auto restart aceasta functie reporneste aparatul si il face sa functioneze conform ultimelor setari, daca s-a oprit in urma energiei electrice.

Functia Turbo intensifica activitatea aparatului, pentru o perioada limitata de timp, astfel incat temperatura setata sa fie atinsa mult mai rapid.Aceasta functie are un comsum ridicat de energie, insa dupa ce temperatura a fost atinsa, ea doar trebuie mentinuta, consumul va fi minim.

Functia Sleep asigura cele mai bune conditii pentru un somn linistit, fara variatii prea mari de temperatura.

Functia de autodiagnosticare este pentru a indentifica daca aparatul are probleme.Daca va aparea vreo problema led-ul va incepe sa clipeasca in semn de atentionare ca ceva este in neregula cu aparatul iar utilizatorul trebuie sa ia masuri. Led-ul va clip pana cand este remediata problema.In cazul in care apar doua erori, se va afisa in primul rand cel mai mare cod de eroare.

Timer-ul permite functionarea aparatului pe intervale de timp prestabilite, indiferent de prezenta ta la momentul respectiv.

Aparatul este economic.Dispune de un SEER 6.1 de eficienta,un agent frogorific R410A si are o energie redusa, aceasta unitate este ideala pentru cei care au un buget mic.

Acest aparat acopera necesarul de programe pentru toate anotimpurile, fiind utile atat vara cand loveste canicula, cat si pentru sfarsit de toamna, atunci cand nu este pornita caldura la calorifere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here