Gibbous – A Cthulhu Adventure – pasiune pentru jocuri!

Trei pasionați de jocuri video din Târgu Mureș au strâns o sumă destul de mare pentru proiectul loc: Gibbous - A Cthulhu Adventure.

0
1839
Gibbous - A Cthulhu Adventure - pasiune pentru jocuri!

Când ești pasionat de ceva poți realiza foarte multe. Dovada vie sunt 3 pasionați de jocuri video din Târgu Mureș care au strâns o sumă destul de mare (35.000 de dolari) pentru proiectul loc: Gibbous – A Cthulhu Adventure și cu toate acestea stau într-un pod.

Aceasta este povestea a 3 tineri din orașul Târgu Mureș al căror studio are un nume reprezentativ și interesant și anume “Stuck in Attic”. Acești tineri au avut un vis și anume să facă un joc. Însă pentru a-și realiza visul au avut nevoie de bani. Internetul este prietenul nostru cel mai bun așa că cei 3 au strâns uimitoarea suma pe platforma Kickstarter pentru proiectul loc: Gibbous – A Cthulhu Adventure.

Când se va lansa Gibbous – A Cthulhu Adventure?

Cei 35.000 de dolari strânși până acum reprezintă aproximativ 90% din suma de care au nevoie pentru a finaliza jocul. Campania se va finaliza în câteva zile, pe data de 5 mai anul acesta.

Într-un interviu, Liviu Boar, directorul creativ al studioului independent de jocuri declara următoarele: “Până acum, peste 1.000 de persoane au sprijinit proiectul cu diferite sume de bani. Chiar ieri, o persoană din Marea Britanie a contribuit cu suma de 1.000 de dolari. Campania a început în 5 aprilie 2016 și se va termina în 5 mai 2016.”

Suma pe care vor sa o atingă este de 40.000 de dolari, bani care ei considera ca sunt suficienți pentru a-și realiza complet jocul care a fost acceptat deja pe Steam. Dacă suma strânsă va depăși 40.000 de dolari, banii vor fi folosiți pentru a îmbunătății experiența utilizatorului: vor face traduceri, vor îmbunătății sondtrack-ul jocului, etc.

Jocul este unul de tip point & click cu o poveste inedită și un design foarte foarte atrăgător. Vocile personajelor sunt absolut superbe precum și ambianța jocului. Din trailer se poate vedea și ajutorul personajului principal, o pisică neagră cu un caracter deosebit. Caracterul ușor umoristic și predominant horror vor face din acest joc un adevărat succes după lansare.

Aveți mai jos trailerului jocului, mie personal mi se pare superb și abia aștept să îl încerc.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității noastre de pe Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here