Următorul personaj care va muri în serialul Game of Thrones

Un grup de studenți de la Universitatea Tehnica din Munchen (TUM) creat un site în care au publicat un clasament al personajelor care au șansele cele mai mari să moara în următorul sezon.

0
1707
Următorul personaj care va muri în serialul Game of Thrones

Cu toții așteptăm să înceapă sezonul 6 din serialul nostru preferat și nu mă refer la Flash ci la cel mai popular serial din acest moment și anume Game of Thrones.

Acest show este recunoscut pentru violența ușor exagerată dar totuși plăcută ochiului și pentru intrigile sale deosebite de care nici măcar personajele principale (vezi cazul lui Jon Snow). Acest serial a stârnit foarte multe controverse odată cu terminarea sezonului 5 în care unul dintre cele mai iubite personaje a murit, teoretic. Spun asta deoarece Game of Thrones este recunoscut pentru revenirile personajelor în acțiune. În mod evident, această moarte i-a determinat pe fani să dezvolte multe teorii legate de evenimentele petrecute în ultimul sezon, însă răspunsul clar îl vom afla după 24 aprilie, odată cu începerea noului sezon.

Cine va muri în sezonul 6 din Game of Thrones?

Dat fiind faptul ca acest show este extrem de popular, un grup de studenți de la Universitatea Tehnica din Munchen (TUM) au creat un program care prin ajutorul unui algoritm definit de aceștia evaluează și calculează șansele personajelor de a avea soarta lui Jon Snow. Pe lângă program, aceștia au mai creat și un site în care au publicat un clasament al personajelor care au șansele cele mai mari să moara în următorul sezon.

Probabil credeți că nu este foarte precis însă pana în momentul de față au prezis nu mai puțin de 74% din decesele care au avut loc în serial și chiar și în carte. Conform algoritmului și contrar opiniei mulțimii un număr destul de mare de personaje care par a fi în siguranță sunt în pericol.

Personajul cu cel mai mare procentaj (97%) este nimeni altul decât Tommen Baratheon. Eu cred totuși că ordinea este puțin inversată, îmi voi păstra opinia inițială și voi miza în continuare pe Daenerys Targaryen (locul 3 cu 95%). Dar cum nimic nu este sigur, nu vom afla nimic concret până când nu va începe sezonul 6.

Tu ce părere ai? Tommen Baratheon sau Daenerys Targaryen? Lasă-ne un comentariu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here