Centrala termică WOLF FGB- 28 – Preț, Păreri și Sugestii

0
2739
Centrala termică WOLF FGB- 28 - Preț, Păreri și Sugestii

Alegerea centralei termice este o sarcină dificilă mai ales pentru cei neinițiați. Importanța acesteia într-o gospodărie face esențială o bună informare prealabilă despre avantajele și dezavantajele fiecărui tip de centrală pe care îl luați în calcul. Centralele termice Wolf, produse în Mainburg, Germania sunt o garanție a calității. Centrala termică WOLF FGB- 288 face parte din gama Function Line și oferă fiecărui viitor consumator tot ceea ce o centrală avansată are nevoie.

Clasa energetică: centrala termică WOLF FGB- 28

Centrala termică murală Wolf FGB-28 aparține clasei energetice A, lucru datorat pompei de eficiență ridicate, ventilatorului și transferului termic ridicat al schimbătorului de căldură.

Design centrala termică WOLF FGB- 28

Centrala Wolf FGB-28 are o carcasă elegantă și dimensiuni compacte ce oferă multe posibilități de montare. Această centrală are o înălțime de 720 mm, o lățime de 408 mm și o adâncime de 308 mm. Greutatea ei este de doar 30 de kg.

Panoul de comandă are afișaj de tip LCD. Display-ul mare prezintă toate informațiile importante și este ușor de folosit.

Centrala Wolf FGB-28 este alimentată cu gaz metan, iar tirajul este forțat. Suprafața spațiului ce trebuie încălzit este de 150 m2. Consumul maxim pe metru cub al acestei centrale este de 2.94.

Nivelul de zgomot al acestei centrale este de 58 db.

Eficiență – centrală termică Wolf FGB – 28

Eficiența combustiei în cazul centralei Wolf FGB -28 este de 99%, iar eficiența la putere nominală este de 110%.

Descriere – centrala termică Wolf FGB-28

Componentele interne ale acestei centrale sunt fabricate din materiale foarte durabile, de exemplu: țevile sunt din cupru, schimbătorul de căldură din AI/SI  turnat, bloc hidraulic din poliamidă armată cu fibră de sticlă. La versiunile combi, schimbătorul de căldură este din oțel inoxidabil pentru apa caldă menajeră.

Centrala termică WOLF FGB- 28 - Preț, Păreri și Sugestii Centrala termică WOLF FGB- 28 - Preț, Păreri și Sugestii (2)

Supapa de siguranță, capcana de condens, vasul de expansiune, aerisirea și supapa de sens a gazelor de ardere sunt deja integrate.

Compensarea pentru vreme este suportată de controller-ul încorporat (cu sensor extern ca accesoriu). Acesta este compatibil cu toate comenzile Wolf, permite integrarea solară și oferă conectivitate la internet prin intermediul browser-ului sau al aplicațiilor IOS/Android.

Controlul pe diferența dintre tur și retur scade temperatura de retur pentru eficiență ridicată, mai multă condensare și un schimbător de căldură mai curat.

Debitul mare de apă caldă menajeră cu o funcție de pornire rapidă, o adaptare a temperaturii de mare viteză împreună cu un interval de draw-off de la numai 2 l/min până la 12 l/min asigură mereu temperatura apei calde la nivelul maxim de confort caracteristic centralelor Wolf.

Camera de ardere are un design optimizat pentru o ardere foarte curată și un interval de modulare eficientă, până la 1:6, la presiuni de gaz foarte scăzute.

Merită să cumperi centrala termică WOLF FGB- 28?

Achiziționarea centralei termice Wolf FGB-28, vă aduce în mod garantat următoarele beneficii: costuri de operare reduse, temperaturi constante ale apei calde, eficiență mare, interval de modulație până la 1:6, materiale simple și rezistente și un design minimalist.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here