Centrala termică murală în condensare Ariston Genus Premium Evo 24 EU

0
1191
Centrala termică murală în condensare Ariston Genus Premium Evo 24 EU

Eficiența și performanța centralelor Ariston este un fapt general cunoscut. Cu noua centrala termică murală în condensare Ariston Genus Premium Evo 24 EU, aceste calități sunt duse la pragul maxim.

Dacă ceea ce vă doriți în materie de centrale este pur și simplu un produs de calitate superioară garantată, atunci această centrală trebuie să se afle pe lista dumneavoastră de achiziții.

Design centrala termică murală în condensare Ariston Genus Premium Evo 24 EU

Centrala termică murală în condensare Ariston Genus Premium Evo 24 EU are un design modern și atractiv. Culoarea este albă, dar în partea de jos găsim o parte gri și una neagră, în care este integrată sigla firmei Ariston. Dimensiunile sunt cele întâlnite și la celelalte centrale din gama Ariston, și anume 770 mm înălțime, 400 mm lățime și 315 mm adâncime. Greutate acestei centrale este de 35 de kg.

Caracteristici centrala termică murală în condensare Ariston Genus Premium Evo 24 EU

Ariston Genus Premium Evo 24 EU este o centrală în condensare, cu montare murală. Alimentarea se face cu gaz metan, tirajul este forțat.

Panoul de comandă are afișaj de tip LCD, lat, cu matrice de puncte, cu iluminare, foarte util și foarte facil de folosit chiar și pentru cei care nu au foarte multe cunoștințe despre centralele termice.

Debitul de apă caldă este de 10.4 l/min.

Pompa este complet modulantă, asta însemnând că maximizează performanțele centralei termice și reduce consumul de energie. Raportul de modulare este de 1:10. Puterea este reglată în funcție de necesarul efectiv de căldură pentru o economie maximă de energie.

Schimbătorul principal de căldură este din oțel inoxidabil.

Centrala termică murală în condensare Ariston Genus Premium Evo 24 EU (2) Centrala termică murală în condensare Ariston Genus Premium Evo 24 EU (3) Centrala termică murală în condensare Ariston Genus Premium Evo 24 EU (4)

Poate fi conectată la un sistem solar.

Nivelul de zgomot este de doar 49 (db). Confortul acustic este garantat de numărul redus de cicluri on-off ale centralei, de noul amortizor de zgomot și de panourile fonoizolante.

Vasul de expansiune are o capacitate de 8l. Presiunea de încărcare a vasului de expansiune este de 1 bar. Presiunea pe circuitul de încălzire este de 3 bari.

Kitul de evacuare gaze și vasul de expansiune sunt incluse în funcțiile centralei termice.

Clasa de eficiență energetică este de 4 stele.

Eficiența combustiei este de 98%.

Temperatura gazelor evacuate este de 62ﹾC.

Centrala termică murală în condensare Ariston Genus Premium Evo 24 EU este dotată cu protecție anti-îngheț, anticalcar și antiblocarea pompei.

Acest tip de centrală este proiectată pentru termoreglare pe mai multe zone și pentru integrare cu alte componente ale sistemului prin intermediul noului protocol de comunicație Bus Bridgenet.

Este important de reținut că Centrala termică murală în condensare Ariston Genus Premium Evo 24 EU beneficiază de garanție doar dacă este pusă în funcțiune de o firmă autorizată de producător, conform mențiunilor din certificatul de garanție care însoțește produsul.

Merită cumpărată centrala termică murală în condensare Ariston Genus Premium Evo 24 EU?

Centrala termică murală în condensare Ariston Genus Premium Evo 24 EU este cea mai înaltă expresie a gamei Ariston. Această centrală obține o performanță superioară printr-o tehnologie inovatoare care îi permite să se autoregleze în funcție de schimbările de temperatură interioară și exterioară, obținându-se economii de combustibil de până la 35% față de o centrală convențională.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here