Centrala termică murală în condensare Ariston Cares Premium 24 EU

0
1030
Centrala termică murală în condensare Ariston Cares Premium 24 EU

Tehnologia condensării câștigă din ce în ce mai mult teren și devine din ce în ce mai cunoscută printre utilizatorii de centrale electrice. O centrală în condensare reduce consumul de gaz cu până la 35% față de o centrală convențională. A alege o astfel de centrală  nu înseamnă doar a reduce imediat cheltuielile, ci și a proteja mediul înconjurător, deoarece tehnologia condensării are un impact redus asupra mediului înconjurător prin diminuarea emisiilor de Nox și CO cu -75%. Firma Ariston încearcă să îmbine tehnologia confortului cu cea a eficienței energetice. Gama Premium Cares este un exemplu în acest sens. Centrala termică murală în condensare Ariston Cares Premium 24 EU reușește să îndeplinească cu succes două cerințe esențiale: să reducă cheltuielile utilizatorului și să ocrotească mediul.

Design centrala termică murală în condensare Ariston Cares Premium 24 EU

Deși se încadrează în categoria centralelor de ultimă generație ca performanță, centrala termică murală în condensare Ariston Cares Premium 24 EU nu iese în evidență cu un design special. Aspectul ei este special creat pentru a se adapta oricăror gusturi. Designul centralei este elegant, rafinat, atractiv. Culoarea este în mod clasic albă. Dimensiunile sunt puțin mai mari decât ale unor centrale similare. Înălțimea centralei este de 745 mm, majoritatea centralelor au o înălțime de 700 mm, lățimea este de 400 mm, iar adâncimea de 319 mm. Greutatea este de 32 de kg, greutate standard pentru acest tip de centrală.

Caracteristici centrala termică murală în condensare Ariston Cares Premium 24 EU

Datorită carcasei și a materialelor de fabricație inovatoare, centrala termică murală în condensare Ariston Cares Premium 24 EU garantează o rezistență extrem de ridicată la condiții dificile de funcționare pentru o perioadă îndelungată de timp.

Desingul interior, nou și inovator, asigură o instalare și o întreținere extrem de simplă.

Panoul de comandă este dotat cu display LCD care permite utilizarea ușoară și rapidă a centralei termice Ariston Premium Cares.

Centrala termică murală în condensare Ariston Cares Premium 24 EU (2) Centrala termică murală în condensare Ariston Cares Premium 24 EU (3) Centrala termică murală în condensare Ariston Cares Premium 24 EU (4)

Centrala termică murală în condensare Ariston Cares Premium 24 EU este alimentată cu gaz metan. Tirajul este forțat.

Debitul de apă caldă este de 9.4 l/min. Pompa este complet modulantă, raportul de modulare fiind de 1:4.

Kitul de evacuare gaze și vasul de expansiune sunt incluse în funcțiile acestei centrale.

Eficiența combustiei este de 97.5 %. Clasa de eficiența energetică este de 4 stele, superioară centralelor convenționale.

Centrala termică murală în condensare Ariston Cares Premium 24 EU este dotată cu sistem protecție îngheț, dar acest sistem este întâlnit la marea majoritate a centralelor.

Capacitatea vasului de expansiune este de 8 l. Presiunea de încărcare a vasului de expansiune este de 3 bari.

Temperatura  minimă pe circuitul de încălzire este de 35ﹾC, iar temperatura maximă este de 82ﹾC.

Nivelul de zgomot este de 50 (db), deci vorbim de o centrală care nu vă va deranja prin zgomotele produse în timpul funcționării.

De ce să cumperi centrala termică murală în condensare Ariston Cares Premium 24 EU?

Centrala termică murală în condensare Ariston Cares Premium 24 EU este un exemplu de perfecțiune în materie de design italian. Această centrală se axează pe eficiență energetică, garantând economii vizibile pentru utilizatori, și pe protejarea mediul înconjurător prin reducerea emisiei de gaze. În concluzie, dacă sunteți preocupați de mediul în care trăim, dar doriți să faceți și economii, vă recomandăm să achiziționați centrala termică murală în condensare Ariston Cares Premium 24 EU.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here