Centrala termică în condensare Ferroli DivaCondens F24 E – Preț și Păreri

0
2410
Centrala termică în condensare Ferroli DivaCondens F24 E - Preț și Păreri

Dacă este timpul să schimbați centrala termică și doriți un tip de centrală diferit de cel clasic, cu un randament mult peste media centralelor standard, atunci este timpul să achiziționați o centrală termică în condensare. Centrala termică în condensare Ferroli DivaCondens F24 E vine în sprijinul dumneavoastră cu soluții performante de încălzire și un excelent raport calitate/preț.

Design centrala termică în condensare Ferroli DivaCondens F24 E

Centrala termică în condensare Ferroli DivaCondens F24 E are un design plăcut, culoare albă și dimensiuni relativ mici. Înălțimea acestei centrale este de 700 mm, lățimea de 400 mm și adâncimea de 330 mm. Greutatea centralei este redusă, în comparație cu cea a unei centrale termice cu boiler , ea cântărind doar 35 de kg.

Caracteristici centrala termică în condensare Ferroli DivaCondens F24 E

Centrala termică în condensare Ferroli DivaCondens F24 E este o centrală murală în condensare dotată cu sistem de recuperare activă pentru preparare agent primar și pentru preparare apă caldă menajeră a.c.m.

Această centrală este alimentată cu gaz. Tirajul este forțat.

Panoul de comandă are un meniu ușor de utilizat. Acesta asigură setarea rapidă a funcționării centralei. Sistemul de coduri de avertizare facilitează o asistență tehnică eficientă. Placa electronică este de ultimă generație și permite optimizarea funcționării centralei prin utilizarea unui cronotermostat modulant OpenTherm.

Debitul de apă caldă este de 14l/min. Kitul de evacuare gaze arse este inclus în furnitura standard.

Eficiența energetică este maximă conform Directivei 92/42/CEE.

Centrala termică în condensare Ferroli DivaCondens F24 E - Preț și Păreri Centrala termică în condensare Ferroli DivaCondens F24 E - Preț și Păreri (2) Centrala termică în condensare Ferroli DivaCondens F24 E - Preț și Păreri (3)

Datorită protocolului OpenTherm, transmisia de date se face în timp real.

Centrala termică în condensare Ferroli DivaCondens F24 E oferă posibilitatea de racordare directă la o instalație solară.

Pompa este modulară. Randamentul acestei centrale termice este de 103.5%, mai mult decât randamentul unei centrale clasice.

Nivelul de zgomot este puțin mai ridicat, acesta fiind în valoare de 57 (db).

Vasul de expansiune are o capacitate de 8l.

Presiunea minimă pe circuitul de încălzire este de 0.8 bari, iar presiunea maximă este de 3 bari.

Reguli de bază pentru a evita accidentele când utilizați centrale termice pe gaz:

–  montarea și punerea în funcțiune a  centralei se face de către personalul unei societăți autorizate I.S.C.I.R. și de producătorul centralei termice respective, în mod obligatoriu. La final, vi se va elibera o serie de documente în conformitate cu prescripțiile tehnice I.S.C.I.R în vigoare;

– proiectarea și executarea instalației de gaz aferente centralei termice se realizează doar de către firme autorizate A.N.R.E.;

– dacă ați instalat centrala cu persoane neautorizate, este de preferat să încheiați un contract de service cu o societate autorizată de I.S.C.I.R., căreia să îi solicitați efectuarea unei verificări tehnice și obținerea autorizației de funcționare;

– nu instalați centrala termică deasupra mașinii de gătit pentru că există riscul formării unor depuneri care vor afecta buna funcționare a centralei;

– asigurați-vă că peretele și dispozitivele de fixare sunt suficient de rezistente pentru a putea susține greutatea centralei.

De ce să achiziționezi centrala termică în condensare Ferroli DivaCondens F24 E?

Centrala termică în condensare Ferroli DivaCondens F24 E este centrala de care aveți nevoie dacă doriți să achiziționați o centrală termică murală, în condens, cu randament peste 100%.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here