Centrala termică convențională Motan Sigma 24 – Preț, Sugestii și Păreri

0
2292
Centrala termică convențională Motan Sigma 24 - Preț, Sugestii și Păreri

Dacă sunteți o persoană clasică, fidelă lucrurilor convenționale, atunci centrala termică convențională Motan Sigma 24 poate fi alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Mai puțin costisitoare decât o centrală în condensare, centrală termică convențională Motan Sigma 24 reușește să vă oferă aproape același randament ca o centrală în condens, la prețuri mult mai avantajoase.

Design centrala termică convențională Motan Sigma 24

Centrală termică convențională Motan Sigma 24 are un design clasic, dar elegant, care se potrivește în orice tip de locuință și este ușor de asortat cu orice mobilă de bucătărie. Culoarea centralei este alb, culoarea cel mai des utilizată de firmele producătoare de aparate electrocasnice și termice. Spațiul ocupat de această centrală nu este foarte mare. Centrală termică convențională Motan Sigma 24 are o înălțime de 700 mm, o lățime de 436 mm și o adâncime de 307 mm. Greutatea ei mică, și anume 31 de kg, o face să fie ușor de transportat și de montat.

Panoul de comandă este electronic. Prietenos cu utilizatorul, acesta are afișaj digital și coduri de erori.

Caracteristici centrala termică convențională Motan Sigma 24

Centrală termică convențională Motan Sigma 24 este o centrală de tip convențional, cu montare murală. Această centrală este alimentată pe gaz, ceea ce înseamnă că este necesar să apelați la firme autorizate pentru montarea și punerea ei în funcțiune. Desigur și realizarea instalației de gaz aferente trebuie realizată tot de firme autorizate.

Tirajul este forțat, ca și la celelalte tipuri de centrale.

Suprafața spațiului ce trebuie încălzit nu dezamăgește consumatorul. Centrală termică convențională Motan Sigma 24 are o suprafață a spațiului de trebuie încălzit de 200 de metri pătrați.

Randamentul acestei centrale este de 93%, randament foarte bun pentru o centrală convențională, puțin mai mic decât al unei centrale în condensare, dar nu sunt diferențe semnificative.

Centrala termică convențională Motan Sigma 24 - Preț, Sugestii și Păreri (2) Centrala termică convențională Motan Sigma 24 - Preț, Sugestii și Păreri (3)Centrala termică convențională Motan Sigma 24 - Preț, Sugestii și Păreri

Clasa de eficiență energetică este de 3 stele conform Dir. 92/42/CEE, respectiv trei stele confort.

Printre punctele forte ale acestei centrale se numără  confortul superior și fiabilitatea pe circuitul de apă caldă menajeră – schimbător de căldură secundar supradimensionat, 14 sau 26 plăci.

Centrală termică convențională Motan Sigma 24 poate fi conectată cu un sistem de încălzire în pardoseală, pentru un plus de confort în casa dumneavoastră, aspect practic și util mai ales în familiile cu copii mici care au tendința de a merge desculți pe podea.

Hidroblocul realizat din poliamidă ranforsată cu fibră de sticlă, garantează că veți avea depuneri reduse de calcar.

Centrală termică convențională Motan Sigma 24 este dotată cu sistem inteligent de detectare a debitului de apă și a necesarului de căldură.

Pompa de circulație Low Energy vă ajută să faceți economii în consum.

Funcții de siguranță:

  • senzor de temperatură a apei pe instalația de termoficare;
  • presostat de aer care sesizează lipsa evacuării gazelor arse;
  • funcții de protecție anti-îngheț;
  • funcția antiblocare pompă.

De ce să achiziționați centrala termică convențională Motan Sigma 24?

Centrală termică convențională Motan Sigma 24, prin funcțiile sale, nu dezamăgește nici cel mai pretențios utilizator. Achiziționând această centrală aveți garanția că veți deține o centrală eficientă, practică, economică și cu un randament de aproape 100%.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here