Top 5 aparate de curatat cu aburi. Alege ce e mai bun pentru tine !

0
534

Curatenia reprezinta o conditie esentiala a starii de bine. O locuinta in care domina un aer de curatenie si prospetime reprezinta un loc in care orice persoana si-ar dori sa traiasca. Pentru ca mentinerea unui ambient cat mai placut sa nu devina o povara, care sa consume timp, energie si bani, achizitionarea unuia dintre cele mai bune aparate de curatat cu aburi, reprezinta o reala necesitate care isi va face simtita importanta de la prima utilizare.

Sunt anumite achizitii care trebuie sa fie facute pentru acasa, fara sa se intrebe foarte mult “de ce?” si asta pentru ca sunt foarte utile si nu solicita foarte mult din punct de vedere material, devenind marci ale confortului in orice locuinta. Asa este si in cazul specialelor aparate de curatat cu aburi. Acestea sunt ajutoare ce pot sa devina indispensabile si asta pentru ca transforma procesul de curatenie intr-o activitate cat se poate de simpla si placuta pe care orice persoana si-ar dori sa o repete ori de cate ori este cazul. Alegerea celui mai bun produs reprezinta una dintre cele mai important conditii ale reusitei, astfel incat ar trebui sa se tina cont si de aceasta data de sfatul specialistului.

Pentru ca toate persoanele isi doresc sa traiasca frumos si in acelasi timp cat mai simplu si mai eficient prin tot cea ce trebui sa faca, acceptarea evolutiei sub orice forma a ei reprezinta un prim pas spre emancipare, randament crescut si chiar fericire.

Ghid de cumparare

Dintr-o locuinta corect si complet utilata ar trebui sa faca parte cele mai bune produse si asta pentru ca orice compromis ar putea sa duca la mici dezamagiri care sa influenteze in variate masuri starea de bine si eficienta din propria casa. Avand in vedere acest lucru, achizitionarea nu a oricaror aparate de curatat cu aburi ci doar a celor mai bune, reprezinta o reala necesitate de care orice persoana ar trebui sa tina cont. Alegerea calitatii se face si tinandu-se cont de urmatoarele caracteristici:

Puterea motorului – atunci cand este vorba despre un produs care functioneaza pe baza unui motor, un element important ce dicteaza eficienta sa este reprezentat de puterea acestuia. Avand in vedere acest lucru si in ceea ce priveste achizitionarea unui aparat cu aburi de curatat trebuie sa se tina cont de puterea motorului detinut. Specialistii recomanda modelele care detin o putere de aproximativ 1500-2000 W in functie de capacitatea si marimea aparatului. Ceea ce merita sa fie mentionat este faptul ca puterea aparatului influenteaza intr-o foarte mare masura rapiditatea incalzirii apei si transformarea acestia in aburi. Astfel, un model cu o putere satisfacatoare o sa incalzeasca apa intr-un timp relativ scurt, de aproximativ 3, maxim 4 minute.

Capacitatea rezervorului de apa – pentru ca eficienta procesului de curatare este influentata intr-o foarte mare masura si de suprafata ce poate sa fie curatata intr-o singura sesiune de utilizare a aparatului cu aburi, capacitatea rezervorului de apa devine o caracteristica foarte importanta a modelului ales. Din acest punct de vedere, firmele producatoare s-au dovedit cat se poate de maleabile, oferind produse de diverse marimi si astfel cu rezervoare de diferite capacitati. Persoanele interesate pot sa opteze pentru modele care au intre 0.5 si 3 litri, in functie de propriile preferinte.

Presiunea aburului – vorbind tot despre eficienta si despre caracteristici tehnice importante, trebuie sa se aduca-n discutie si presiunea aburului. Aceasta ar trebui sa fie mai mare de 3.5 bar pentru a putea sa ofere eficienta dorita. In acelasi timp, merita mentionat faptul ca este important ca aceasta presiune sa fie cat mai mare pentru ca eficienta procesului de curatare sa fie de asemenea, crescuta.

Debitul de abur – ar mai trebui sa se ia in considerare in alegerea care urmeaza sa fie facuta si debitul de abur pe care un anumit model de aparat de curatat il poate expulza intr-un singur jet. Recomandate sunt modelele care detin un debtit mai mare de 90 ml/minut. De asemenea, aceasta valoare este una care cuantifica eficienta, randamentul si calitatea procesului de curatenie.

Functii de baza – un produs de calitate superioara este unul care stie sa faca in cel mai abil si agil mod ceea ce este programat sa faca. Un aparat de curatat cu aburi trebuie sa stie sa curete eficient si prompt orice tip de suprafata care ar putea sa acopere podeaua de orice tip de murdarie solida sau lichida. De asemenea, un model de calitate permite si curatarea mobilei sau a baii. Functiile de baza ale unui aparat de curatat sunt influentate intr-o foarte mare masura de toate caracteristicile tehnice expuse mai sus si in acelasi timp si de accesoriile pe care le detine.

Functii suplimentare – pentru ca in discuti este adus cel mai bun produs si nu modele care ar putea doar sa multumeasca, trebuie sa se caute si functiile speciale pe care cele mai ingenioase produse le pot oferi. Astfel un aparat cu abur poate nu doar sa curete orice tip de suprafata ci si sa igienizeze fara a folosi niciun fel de detergent, ci doar puterea aburului. Alergenii sau microorganismele patogene nu au nicio sansa in fata unui jet de abur foarte puternic, acest mod de igienizare fiind unul dintre cele mai recomandate mai ales pentru locuintele persoanelor sensibile sau pentru acele locuri in care se gasesc si copii. De asemenea, un model de calitate da dovada si de inteligenta, reusind sa-si modeleze modul de functionare automat in functie de cerintele suprafetei curatate.

Accesorii – cele mai importante si utile accesorii pe care ar trebui sa le detina un astfel de aparat de curatat sunt reprezentate de duzele de diverse marimi si forme care fac posibila utilizarea sa pe orice tip de suprafata. Este important ca produsul achizitionat sa detina si un filtru anti-calcar care sa prelungeasca viata aparatului si folosire sa in mod cat mai eficient. Husa de protectie, cana de masurare si bineinteles manualul de utilizare sunt alte accesorii care nu lipsesc niciunul produs, importanta lor fiind un clara si cunoscuta.

Alte caracteristici importante – cel mai bun aparat de curatat ce foloseste aburul trebuie sa fie foarte simplu de folosit, astfel incat sa cantareasca putin sau sa detina un sistem de deplasare pe rotile foarte comod si bineinteles, maner reglabil. In acelasi timp, acest produs trebuie sa fie unul silentios, pentru a putea sa permita sesiuni de curatenie chiar si in toi de noapte. Raza de actiune trebuie sa fie una cat mai larga, astfel incat sa permita o utilizare simpla. De asemena, functiile de siguranta nu ar trebui sa lipseasca, protejand atat utilizatorul cat si produsul in sine. Designul trebuie sa fie unul compact, produsul unul usor depozitabil iar garantia una multumitoare, de cel putin 2 ani.

Specialistii recomanda

1Mop electric X10

Un produs ieftin si bun este cel prezentat in cele ce urmeaza. Acest model este unul foarte prietenos prin tot ceea ce ofera de aceea merita atentia tuturor celor care-si doresc doar ceea ce este mai bun chiar si atunci cand pentru asta nu sunt dispusi sa ofere sume importante de bani.

Cautand ceea ce este mai bun fara sa fie deloc pretentios, se ajunge si in fata acestui mop electric prietenos. Modelul prezentat este unul care revolutioneaza procesul de curatenie, transformandu-l intr-o activitate cat se poate de placuta si foarte eficienta. Nu foloseste detergenti si nici substante chimice, se foloseste doar de puterea aburului si reuseste sa curete eficient orice fel de suprafata. Din punct de vedere tehnic, acest produs este unul care are un motor ce ii ofera puterea de 1300 W si este caracterizat de o presiune a aburului de 1.9 bar.

De asemenea, capacitatea rezervorului de apa este de 360 ml. Persoanele interesate mai trebuie sa stie faptul ca acest mop electric vine la pachet cu o gama variata de accesorii care il transforma intr-un produs pluripotent, bun intr-o sumedenie de situatii. Iar asta nu este tot; sunt o multime de alte caracteristici care merita sa fie descoperite si care pot convinge asupra faptului ca acest model este cel care merita din plin banii oricarui potential cumparator.

Cumpara de aici !

2Aparat de curatat cu aburi Karcher SC 4

Un produs care este oferit la un pret ceva mai impunator dar care impresioneaza prin toate caracteristicile detinute este reprezentat de specialul aparat de curatat cu aburi Karcher. Acest model este unul de-a dreptul inovator care reuseste sa iasa in evidenta, devenind una dintre cele mai bune alegeri pe care ar putea sa le faca o persoana in momentul actual.

Despre modelul expus s-ar putea spune o sumedenie de lucruri si asta pentru ca este caracterizat de complexitate. Pentru a starni curiozitatea, sunt prezentate cele mai importante caracteristici tehnice, care ar putea sa atraga atentia si in acelasi timp care ar putea sa cucereasca chiar si cei mai pretentiosi clienti. Din punct de vedere tehnic, este important de remarcat faptul ca acest model este unul care detine o putere de 2000 W iar presiunea maxima a aburului este de 3.5 bar. Rezervorul de apa este de 0.8 litri, fiind suficient pentru a permite curatarea intregii locuinte. Ceea ce este bine de stiut este faptul ca acest aparat de curatat cu aburi vine la pachet cu o gama impresionanta de accesorii, putand astfel sa fie utilizat pe tot felul de suprafete si chiar si in acele locuri in care pana mai ieri era greu de ajuns. Acest produs este unul inovator, inteligent si ceea ce este mai important, de o calitate greu de egalat, asa ca merita din plin sa fie cercetat, comparat si apoi achizitionat.

Cumpara de aici !

3Mop cu abur fara fir Polti Moppy Rosu

Pentru persoanele care-si doresc independenta maxima, chiar si atunci cand vine vorba de procesul de curatare, exista mopul cu abur fara fir pus la dispozitie de catre firma Polti. Acest model este unul mai mult decat prietenos si inovator, care ofera calitate la un pret ce poate sa fie considerat avantajos. Avand in vedere acest lucru, produsul expus merita sa fie analizat ceva mai atent, pentru a putea sa primeasca aprecierea si increderea persoanelor interesate.

Inovatia isi spun cuvantul atunci cand vine vorba de caracterizarea produsului expus, asa ca, persoanele care sunt in cautarea ingeniozitatii il vor aprecia din plin. Acest mop cu abur este unul care poate sa fie utilizat pe orice tip de suprafata, propunand nu doar curatarea ci si igienizarea lor, astfel incat majoritatea alergenilor si a microorganismelor patogene sa dispara fara niciun fel de efort si fara a folosi substante chimice sau detergenti.

Puterea produsului este de 1400 W, capacitatea rezervorului este de 0.7 litri iar timpul de incalzire este de doar 50 secunde, astfel incat totul sa fie la indamana oricui isi doreste sa curete rapid orice tip de suprafata. Caracteristicile expuse nu sunt nici un sfert din cele pe care acest model le detine, asa ca persoanele interesate ar trebui sa sape ceva mai adanc pentru a se convinge atat de calitatea cat si de inovatia sa.

Cumpara de aici !

4Aparat de curatat cu abur profesional, New Steamy Plus

Pentru ca sunt situatii in care este nevoie de experienta si de profesionalism, din sugestiile prezentate trebuie sa faca parte si un aparat de curatat profesional. Un astfel de model este cel expus chiar acum. Pretul sau este unul ceva mai mare, in schimb, beneficiile oferite sunt unele foarte importante, care merita chiar si un sarcificiu financiar ceva mai evident.

Atunci cand se aduce-n discutie un produs profesional, viziunea asupra sa se schimba in mod radical. Vorbim despre un model care ar trebuie sa fie bun la toate, facand fata chiar si celor mai intortocheate situatii. De aceasta data, suntem in fata unui aparat multifunctional ce permite operatiuni de curatenie impresionante. Covoarele, gresia, pardoselile, patiseria si geamurile pot sa fie curatate in mod profesional folosind atat puterea aburului cat si apa si detergentul. Produsul expus are o putere de 1000 W, un rezervor cu o capacitat de 7 litri si ofera un debit de abur de 80 g/min. Merita mentionat ca impresioneaza atat din punct de vedere al functiilor anexe cat si din punct de vedere al accesorizarii care este una complexa si completa, cu alte cuvinte, produsul este unul total ce ar putea sa multumeasca chiar si cele mai pretentioase persoane cu asteptari foarte inalte.

Cumpara de aici !

5Aspirator cu abur 2 in 1 BISSELL VAC&STEAM

Un aspirator cu abur care merita intr-o foarte mare masura atentia tuturor este produsul expus in cele ce urmeaza. Pretul sau este unul care poate sa fie considerat ceva mai mare dar care, in aceeasi masura, poate sa devina doar un detaliu si asta pentru ca produsul expus este unul de o calitate incontestabila care ar putea sa merite orice sacrificiu material.

Pentru ca nu ar trebui ca nicio persoana sa se multumeasca cu putin, exista si produse aidoma celui prezentat chiar acum. Acesta stie sa ofere doar ceea ce este mai bun intr-o maniera cat se poate de prietenoasa care nu poate decat sa impresioneze. Avand in vedere acest lucru, trebuie mentionat ca cei care vor avea incredere in acest asprator se vor bucura de un produs total, complex si foarte simplu de folosit care permite efectuarea unui proces de curatare cat se poate de eficient. Combinatia dintre aspirator si mop cu abur este una cat se poate de practica. Puterea motorului este de 1600 W, capacitatea rezervorului de apa este de 0.4 litri iar al celui de colectare a mizeriei de 0.95 litri. Aspiratorul este gata de folosit in doar 30 secunde, fiind tot ce are nevoie o locuinta pentru a transforma curatenia intr-o stare toatala si mereu prezenta, astfel incat merita din plin atentia si banii celor care stiu sa aprecieze adevarata forma de manifestare a calitatii.

Cumpara de aici !

6In concluzie…

Sunt o multime de alte firme foarte cunoscute care s-au dovedit cat se poate de ingenioase, oferind solutii cat se poate de eficiente atunci cand vine vorba de cutararea intregii locuinte simplu si rapid. Pe langa produsele deja expuse, merita mentionat faptul ca se poate opta si pentru un aparat de curatat cu abur Philips, Bosch sau poate Daewoo care ar putea sa multumesca chiar si cele mai pretentioase asteptari.

Alegerea celui mai bun aparat de curatat cu aburi nu ar trebui sa mai reprezinte o provocare, atunci cand la dispozitia oricarei persoane se gaseste un top de modele cat se poate de ingenioase ce ofera garantia calitatii indubitabile. Puterea aburului a fost concentrata si folosita la cote maxime in aceste produse care fac din curatenie o activitate placuta si eficienta.

In pas cu evolutia, aparatele de curatat cu abur reprezinta o alegere inteligenta pe care orice persoana ar trebui sa o faca pentru confortul din propria locuinta. O investitie avantajoasa caracterizeaza o achizitie utila, care revolutioneaza tot ce pana ieri parea obositor, ineficient si consumator de timp. Din locuintele de azi si mai ales din locuintele de maine ar trebui sa faca parte si un aparat de curatat cu aburi care sa fie utilizat cu usurinta ori de cate ori curatenia si prospetimea nu mai sunt caracteristici dominante ale casei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here