Trusa de coafat Remington MultiStyle S8670

0
1926
Trusa de coafat Remington MultiStyle S8670 clame

Pentru un par frumos si o coafura inedita in fiecare zi va recomandam Remington Multistyle S8670. Aceasta trusa de coafat este ideala pentru persoanele cu orice tip de par, de la minimum 10 centimetri lungime.

Am testat-o timp de cateva luni, doar pe par mediu, iar rezultatele coafarii au fost remarcate de cei din jur. Ceea ce ne place la aceasta trusa de coafat este faptul ca nu deterioreaza firele de par si este foarte usor de utilizat. Accesoriile pentru volum, par drept, par ondulat, par creponat sau par incretit se ataseaza dintr-o singura miscare. Fata de peria cu aer cald Philips ProCare Airstyler HP8656/00, iti poate crepona parul – procedeu destul de lung, dar cu efect de durata.

Caracteristici generale

Invelisul accesoriilor este de cea mai inalta calitate fiind acoperite de ceramica, teflon sau turmalina oferind parului tau tripla protectie. Caldura va fi distribuita uniform iar parul va straluci de sanatate dupa coafare evitandu-se totodata coafarea cu incretire. In plus, nu trebuie sa va faceti griji pentru electrizarea parului, deoarece tripla protectie are si efect anti static.

Toate accesoriile pot fi folosit atat pe parul uscat cat si pe parul umed, iar pentru un efect de durata este necesar sa utilizati produse de styling potrivite tipului de par.

Pentru un plus de rafinament, toate aceste accesorii vin intr-o geanta de calatorie pentru a le putea lua cu voi in vacanta.

Toate accesoriile sunt negre pentru un plus de stil si eleganta. In plus, cantareste doar 1005 grame si masoara 200 x 242 x 85 milimetri si se transporta foarte usor.

Trusa de coafat Remington MultiStyle S8670 geanta de calatorie Trusa de coafat Remington MultiStyle S8670 interior

Accesorii si functionare

Acesta trusa de coafare este prevazuta cu 5 accesorii pentru coafare si 5 trepte diferite de caldura cu afisare LED, fiind gata de utilizare la 60 de secunde dupa ce este conectata la o sursa de energie electrica. Pentru o coafare precisa, trusa este prevazuta si cu 4 clame care ajuta la prinderea parului.

Remington MultiStyle S8670 Trusa de coafat Remington MultiStyle S8670 clame

2 in 1 este accesoriul pentru indreptat si creponat. Placile accesoriului de indreptat sunt detasabile, iar pentru creponare este necesar sa intoarceti accesoriul pe fata opusa.

Tamburul de 19 mm este utilizat pentru bucle stranse sau flexibile. Dupa impartirea parului in sectiuni, fiecarei suvite trebuie sa ii acordati aproximativ 10 secunde.

Tubul spiralat este ideal pentru bucle spiralate sau sustinute. Pentru fiecare suvita este necesar un timp de aproximativ 20 de secunde pentru a obtine efectul dorit.

Trusa de coafat Remington MultiStyle S8670 accesoriu 2 in 1 Trusa de coafat Remington MultiStyle S8670 tambur de 19 mm Trusa de coafat Remington MultiStyle S8670 accesoriu pentru ondulat

Accesoriul de indreptat se utilizeaza de 2 ori pe aceeasi sectiune pentru a evita deteriorarea parului.

Mufa perie este ideala pentru bucle mai ample sau curbate si pentru fixarea varfurilor.

Trusa de coafat Remington MultiStyle S8670 accesoriu de indreptat Trusa de coafat Remington MultiStyle S8670 accesoriu de indreptat deschis Trusa de coafat Remington MultiStyle S8670 mufa

Butonul ON / OFF se utilizeaza atunci cand doriti sa porniti sau sa opriti aparatul. Dupa utilizare, trebuie sa apasati si sa mentineti apasat butonul OFF, iar ulterior puteti scoate aparatul din priza.

Daca doriti sa inlocuiti un accesoriu cu un alt accesoriu, rotiti inelul de blocare in sensul acelor de ceasornic in pozitia de deblocare si apoi trageti accesoriul de pe maner.

Pentru o coafare precisa si de durata utilizati trusa de coafat la temperatura potrivita tipului de par: 110°C – 170°C pentru par subtire si  170°C – 190°C pentru par mediu sau des.

Cum se curata trusa de coafat Multistyler Remington S8670?

Dupa utilizare scoateti aparatul din priza si lasati-l sa se raceasca. Apoi trebuie sa umeziti o carpa pentru a sterge toate suprafetele. Nu trebuie sa folositi agenti de curatare, solventi duri sau abrazivi! Pentru o buna utilizare, pastrati ustensilele in geanta de calatorie.

Video unboxing Multistyler Remington S8670

Masuri de protectie importante

  • Trusa de coafat Remington Multistyler S8670 poate fi utilizata de copiii de peste 8 ani, de persoane cu abilitati fizice, mentale sau senzoriale reduse sau care nu au experienta, daca sunt supravegheate sau daca au fost instruite in prealabil.
  • Tensiunea ce va fi folosita corespunde celei indicate.
  • Aceasta trusa de coafat nu se foloseste langa cada, dus, chiuveta sau alte recipient care contin apa.
  • Daca utilizati trusa de coafat in baie, dupa utilizare, decuplati-o de la energia electrica.
  • Nu infasurati cablul in jurul unitatii. Verificati cablul periodic pentru a lua la cunostinta eventualele semne de deteriorare.
  • Nu utilizati trusa de coafat daca cablul este deteriorat.
  • Depozitati aparatul doar pe suprafete termoizolante.
  • Nu incercati sa cuplati alte accesorii care nu sunt incluse in trusa de coafat Remington Multistyler S5670.
  • Inainte de depozitate sau curatare, lasati trusa de coafat sa se raceasca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here