Trimmer Pentru Nas / Urechi Remington NE3150

0
1012
Trimmer pentru nas/urechi Remington NE3150

Nu doar femeile ci și bărbații trebuie să aibă grijă de aspectul lor fizic. Epilatorul pentru bărbați este mașina de tuns, iar penseta sau ceara pentru față și nas au luat forma unui trimmer de la Remington.

Trimmer-ul pentru nas și urechi de la Remington, modelul NE 3150 a fost special conceput pentru a îndepărta părul nedorit și pentru a putea controla dimensiunea acestuia. Este adevărat că nu se poate preveni apariția părului în anumite zone, dar acum puteți controla firele de păr cu trimmer-ul Remington NE 3150.

Design-ul trimmer-ului Remington NE 3150

Trimmer-ul Remington NE 3150 are un design modern, este negru integral, iar pe față are logo-ul brandului scris cu argintiu. Chiar de sub logo se învârte ușor spre stânga pentru a descoperi compartimentul pentru bateria AA cu care funcționează acesta. Partea bună este că nu veți fi niciodată legat de fir sau de priză și puteți utiliza aparatul de îngrijire personală oriunde doriți.

Spatele trimmer-ului este simplu, câteva semne negre vă arată direcția în care să rotiți pentru a introduce bateria.

Trimmer pentru nas/urechi Remington NE3150 cutie Trimmer pentru nas/urechi Remington NE3150 baterii

Pentru cei preocupați de aspectul fizic, stil și tendințe, cei de la Remington le propun produse potrivite tuturor stilurilor moderne de tunsori. Și toate acestea datorită faptul că combină funcții speciale cu un design modern, lame ce se auto-ascut cu înveliș Advanced Titanium; un material ce conferă mai multa precizie și rezistență.

Cum se utilizează Remington NE 3150 ?

  • Remington NE 3150 este un aparat de tuns liniar ce trebuie depozitat la temperaturi între 15°C și 35°C. Pentru că nu e cazul să fie utilizat zilnic, vă recomandăm să îl păstrați în ambalajul original.
  • Pentru introducerea bateriei este necesar să vă asigurați că produsul este oprit. Dacă aparatul nu pornește atunci reașezați bateria. Trimmer-ul nu funcționează dacă bateria este introdusă greșit.
  • Butonul de pornire, dar și cel de oprire se află încorporate în capacul bateriei.
  • Pentru a îndepărta părul din nas, aveți grijă să nu introduceți unitatea de tundere mai mult de 6 milimetri în nară. Mișcați cu grijă aparatul în nară, învârtindu-l în același timp.
  • Pentru îndepărtarea părului din urechi, introduceți aparatul în canalul exterior al urechii, dar nu mai mult de 6 milimetri și rotiți-l cu grijă.

Trimmer pentru nas/urechi Remington NE3150 cap Trimmer pentru nas/urechi Remington NE3150 spate

Cum se curăță Remington NE 3150?

  • Pentru o bună performanță produsul trebuie să fie îngrijit după fiecare utilizare în următorul mod: clătiți capul produsului cu apă caldă, apoi spălați lamele produsului pentru a curăța părul depus și scuturați-le pentru a înlătura excesul de apă. Uscați imediat ce ați șters unitatea principală cu o cârpă umedă.
  • Nu introduceți aparatul în apă și nu utilizați agenți de curățare.

De ce recomandăm Remington NE 3150?

Remington NE 3150 este un aparat de îngrijire personală confecționat dintr-un material rezistent special destinat celor care au probleme cu părul nedorit din nas și urechi. Se utilizează foarte simplu, fără fir și poate fi luat oriunde deoarece ocupă puțin spațiu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here