Rowenta TN3500: Trimmer Bun și Ieftin Pentru Nas și Urechi

0
1289
Rowenta TN3500: Trimmer Bun și Ieftin Pentru Nas și Urechi cutie

Trimmer-ul pentru nas și urechi Rowenta Nomad TN 3500 este un accesoriu pentru îngrijirea personală. Datorită dimensiunilor reduse (15.3 X 8 X 5 centimetri) poate fi depozitat cu ușurință, iar pentru faptul că are o greutate de doar 0.125 kilograme poate fi luat oricând și oriunde în borsetă, geantă, valiză, troler, etc.

Design

Trimmer-ul Rowenta Nomad TN 3500 este negru și are forma unui cilindru ușor îngustat la extremități. În partea superioară se află poziționat un cap cu sistem de tăiere rotativ protejat de un capac transparent. Capacul se scoate prin tragere și se pune prin apăsare, nefiind dotat cu sistem de înfiletare.

Mai jos se află un buton argintiu ON-OFF cu care se pune în funcțiune sau se oprește trimmer-ul.

Nu trebuie să vă faceți griji în vacanțe sau în deplasări deoarece Rowenta TN 3500 funcționează cu ajutorul unei baterii de tip AA de 1.5 V și nu este conectat cu fir la priză.

Rowenta TN3500: Trimmer Bun și Ieftin Pentru Nas și Urechi cutie spate Rowenta TN3500: Trimmer Bun și Ieftin Pentru Nas și Urechi on off Rowenta TN3500: Trimmer Bun și Ieftin Pentru Nas și Urechi poza 2

În partea inferioară trimmer-ul are un capac, sub dunga argintie, ușor de desfiletat cu o mișcare simplă stânga-dreapta; după introducerea bateriei se închide la fel de ușor.

De asemenea, și partea superioară este despărțită de corpul trimmer-ului de o dungă argintie.

Butonul ON-OFF este îngrădit tot de o dungă argintie, iar plasticul din jurul său este striat pentru a preveni alunecarea în timpul utilizării.

Pe lateral puteți găsi sigla Rowenta Nomad. Producătorul consideră acest produs destinat exclusiv bărbaților. Poza de pe cutie reprezintă un bărbat, iar sub logo-ul companiei se găsește precizarea ”for men” (pentru bărbați).

Pe spatele acestui trimmer se găsesc următoarele informații: numele companiei, numele modelului, modelul bateriei, informații cu privire la reciclare, informații despre fabricare, site-ul companiei. Rowenta TN 3500 este fabricat în China, iar producătorul fabrică piese de schimb încă 5-7 ani de la ultima fabricare a modelului.

Acest trimmer este utilizat doar pentru uz domestic și trebuie păstrat într-un loc uscat. În cazul în care este utilizat pentru uz profesional, îi puteți scurta durata de viață.

Rowenta TN3500: Trimmer Bun și Ieftin Pentru Nas și Urechi Rowenta TN3500: Trimmer Bun și Ieftin Pentru Nas și Urechi baterie Rowenta TN3500: Trimmer Bun și Ieftin Pentru Nas și Urechi perie

În cutie veți găsi și o perie pentru curățare (este recomandată curățarea sa după fiecare utilizare) și de un ulei pentru ungere. Pentru o mai bună păstrare vă recomandăm să îl puneți în ambalajul inițial după fiecare utilizare.

Cum se utilizează?

După introducerea bateriei alcaline de tip AA de 1.5 V în compartimentul special, puneți capacul la loc și fixați-l. Capacul de tuns trebuie introdus cu grijă în pavilionul urechii sau în nară. Mișcați ușor aparatul de tuns în sens circular.

Este recomandat să nu introduceți capul de tuns mai mult de 6 milimetri atât în nară cât și în pavilionul urechii.

Dacă nu utilizați frecvent trimmer-ul, este recomandat să scoateți bateria între utilizări pentru a crește durata de viață a acesteia.

De ce recomandăm Rowenta TN 3500?

Trimmer-ul Rowenta TN 3500 este ieftin  motiv pentru care ne-a atras atenția. Datorită plasticului de calitate, dar și a lamelor de oțel, este un trimmer bun și de durată.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here