Perie cu aer cald Philips ProCare Airstyler HP8656/00 parere

0
3356
Philips ProCare Airstyler HP8656/00

Astazi am primit cel mai frumos cadou de ziua mea, o perie cu aer cald de la Philips, insotita de multe accesorii asa cum mi-am dorit. Peria ProCare Airstyler HP8656/00 este un accesoriu potrivit pentru fete avand culoarea mov. Cablul are o lungime de 2 metri si va puteti coafa cu usurinta acolo unde aveti atasata o oglinda.

Ceea ce imi place cel mai mult este faptul ca pot utiliza peria si dupa spalarea parului dar si pe parul uscat. Peria ProCare Airstyler HP8656/00 va poate ajuta sa va ondulati parul, sa ii dati volum, sa il uscati sau sa va indreptati parul cu un aspect natural.

Diferita fata de periile de par uzuale, peria ProCare Airstyler HP8656/00 va da stralucire parului fiind dotata cu rotatii ionice. Utilizand-o, nu doar ca parul dumneavoastra, in mod delicat, va fi mai stralucitor si mai putin electrizat, dar va fi sanatos si nu va mai “suferi” in timpul coafarii. Caldura este distribuita uniform prin accesoriul atasat (oricare dintre cele 5 accesorii) astfel incat se evita deteriorarea parului in zonele supraincalzite; iar pentru uscare puteti alege ThermoProtect sau setarea pentru aer rece.

Peria ProCare Airstyler HP8656/00 este dotata cu 3 setari de caldura astfel incat poate multumi orice femeie. Acestea ajuta la uscarea si coafarea precisa a parului pentru un efect de durata. Puteti alege sa va uscati parul cu aer cald sau cu aer rece.

Philips ProCare Airstyler HP8656/00 - accesoriu pentru uscare Philips ProCare Airstyler HP8656/00 - butoane control Philips ProCare Airstyler HP8656/00 - ventilator

Accesorii Philips ProCare Airstyler HP8656/00

Eu am deja un uscator de par de la Philips de care sunt foarte multumita dar probabil de acum inainte voi folosi accesoriul pentru uscat parul al noii mele perii de par ProCare Airstyler HP8656/00.

Peria cu diametrul de 38 mm si invelis ceramic este ideala pentru formarea unor onduleuri fine si lejere atat pentru coafura de zi cat si pentru cea de seara.

Philips ProCare Airstyler HP8656/00 - perie pentru ondulat Philips ProCare Airstyler HP8656/00 - perie pentru indreptat / bucle fine Philips ProCare Airstyler HP8656/00 - accesoriu pentru volum

Peria retractabila pentru ondulare usoara este 2 in 1, perie de coafat si ondulator. Atunci cand apasati pe buton, perii se retrag in interior prevenind incurcarea parului. Ceea ce ramane este bucla frumos aranjata.

Accesoriul pentru volum este ideal pentru ca ajuta sa obtineti imaginea unui par bogat la radacini.Un par coafat lejer, cu volum si lipsit de fire lejere este coafura ideala de zi cu zi.

Daca aveti parul lung si nu de lungime medie ca al meu sau daca doriti bucle mari va recomand peria rotativa Philips Dynamic Volume HP8654/00 deoarece unul dintre accesoriile pentru coafat are un diametru mai mare si ar fi mai potrivit.

Ce sa nu faci cu peria Philips ProCare Airstyler HP8656/00?

 • Nu utilizati peria cu aer cald Philips ProCare Airstyler HP8656/00 in apropierea apei, cazilor, dusurilor, bazinelor sau a altor recipient pline cu apa.
 • In cazul in care doriti sa il utilizati in baie, e necesar sa il scoateti din priza dupa utilizare deoarece apa reprezinta un risc chiar si atunci cand este oprita.
 • Scoateti intotdeauna peria cu aer cald din priza dupa utilizare.
 • Peria cu aer cald Philips ProCare Airstyler HP8656/00 trebuie scoasa din priza daca se supraincalzeste. Dupa ce se raceste verificati sa nu aiba grilajul blocat cu par, puf, etc si apoi o puteti reporni.
 • In cazul in care cablul de alimentare este deteriorate, acesta trebuie inlocuit intotdeauna de Philips, de un centru de service autorizat de Philips sau de o persoana autorizata in domeniu pentru a evita orice accident.
 • Peria cu aer cald Philips ProCare Airstyler HP8656/00 poate fi utilizata de copiii cu varsta de peste 8 ani si de persoane care au capacităţi fizice, senzoriale sau mentale reduse sau sunt lipsite de experienţă şi cunoştinţe dacă au fost supravegheaţi sau instruiţi cu privire la utilizarea în condiţii de siguranţă a aparatului şi înţeleg pericolele implicate. Copiii nu trebuie să se joace cu peria de par cu aer cald. Curăţarea şi întreţinerea de către utilizator nu trebuie realizate de către copii nesupravegheaţi.
 • Nu utilizati peria de par pe par artificial.
 • Nu utilizati peria in alte scopuri in afara de cele pentru care a fost destinata.
 • Nu blocati niciodata grilajul pentru aer.
 • Înainte de a conecta aparatul (sau chiar inainte de a-l achizitiona) este necesar sa verificaţi dacă tensiunea de alimentare locala corespunde cu cea indicata de peria de par cu aer cald Philips ProCare Airstyler HP8656/00.
 • Nu introduceti obiecte metalice in grilajele pentru aer, evitand astfel electrocutarea.
 • Nu lasati peria de par nesupravegheata daca este conectata la sursa de alimentare.
 • Nu infasurati cablul de alimentare in jurul periei.
 • Inainte de a depozita peria, asteptati sa se raceasca.

Cele mai bune rezultate cu peria cu aer cald le ai daca:

 • Iti stergi parul cu un prosop si nu coafezi parul complet ud.
 • Alegi un accesoriu potrivit pentru coafura dorita.
 • Daca doresti sa creezi efectul unui par drept natural utilizeaza peria dreptunghiulara.
 • Pentru a creea mai mult volum foloseste aparatul pentru volum.
 • Daca doresti sa creezie spirale in exterior sau in interior, iti sta la dispozitie peria termica.
 • Pentru efect de bucle lejere utilizeaza peria retractabila.
 • Poti aplica un spray protector impotriva caldurii inainte de a incepe coafarea pentru a proteja mai bine parul.

Concluzii

Ceea ce imi place la peria ProCare Airstyler HP8656/00 este faptul ca te ajuta sa te coafezi cu grija si in acelasi timp iti ingrijeste parul, prevenind si reducand electrizarea firelor de par sau deteriorarea acestora. Bineinteles ca trebuie folosita impreuna cu produsele de styling potrivite parului tau.

O recomand cu mare drag tuturor celor care vor sa se coafeze acasa, iar efectul sa fie ca la salon. Pana acum nu am gasit dezavantaje in utilizarea periei ProCare Airstyler HP8656/00, dar va tin la curent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here